Осъден на 5 години, защото е убил човек, който не е спрял да го обира

От: Осъден на 5 години, защото е убил човек, който не е спрял да го обира

Достатъчно убедително и правдоподобно е.
Тия дето обичат да гърмят и колекционират оръжия, често лекуват сърбежа си по тоя начин.

Обвинен за садистично отношение към животни не съм видял досега, въпреки съответните действащи закони.

Затвор, бой и е*ане за такива.
И седмично - по един изстрел в задника със същата въздухарка.

От: От: Осъден на 5 години, защото е убил човек, който не е спрял да го обира

Прочетох, че въпросният иконописец и комшията му имали навика да се забавляват като хващат бездомни котки в капани и ги разстрелват:
https://www.google.bg/search?q=Опиц+котки&sugexp=chrome,mod=12&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ако е вярно, ще разпиша подписка да го тикнат за 15 години, вместо 5.

Всъщност не, подобни изроди трябва да се запират доживот.

Ихиииййййй......:D Айде почна се с платените статии. :) Сега очаквам да пишат че бил канибал и изяждал малолетни дечица за закуска.

А реално погледнато Проблема може да се реши бързо и кардинално.

Хиляда и една нощи ще има да се говори за това.
Това е коз на правителството - Никой не познава човека (е поне по голямата част от хората), никой не е бил свидетел на ситуацията, на миналото и насточщето на жертвата и палача...
Потоци информация и Хейт, така се прави политика в Родината ни, а дефакто проблеми като този не би трябвало да са в тежест на цялото общество - да им крадът времето за Всичко...фокусирано върху нещо Хикс.

Защо вижам нещата толкова различно?
Досегът ми до България са новини за около 10-15 минути на ден и всичко което виждам е наслагване на зверски хейт....звеееерски.

Всичко, всякак води до това. Правителства, дребни проблеми от бита, пари, клюки и "звезди".

Няма Култура по масовите медии а само подобни проблеми...
Докато правителството и всезнайният вече ББ играят игри на цифри и сътби, без да имат скрупули за абсолюто нищо.
Проблемите занимават хората, и те необезпокоявано вършат деянията си - мажейки очите на масата.

Нали копираме от Големите ... ситуацията трябваше вече да е решена като при тях.

Съжалявам този човек че попадна в тази ситуация - Опиц.

С нашите милиционерски изявления няма да се учудя ако така нареченото "садистично" отношение към животните не се окаже "куче го нападнало и той го гръмнал". Наистина е странно как изведнъж се сетиха някакви неизвестни негови съседи чрез Facebook да се оплакват от неговото "садистично" отношение към животните. И аз мога да си пусна Facebook страница и да почвам да обяснявам как еди-кой-си ми бил съсед без реално да е и какво съм го бил видял да прави. Естествено, възможно е и да е вярно това обвинение, но предвид някои негови изказвания (умея да чета между редовете и да вниквам дълбоко в мотивите за някои изказвания) считам, че има наличие на съвест у този човек.

Подкрепям те !

Горе