SoloContraTutti
Well-Known Member
Тва за 80+ годишните вярно ли го е писала? (блокнал съм я и не чета) Ебати неблагодарната челяд. С такива олигофрени не ни трябва нито епидемия, нито пандемия.
Чакрата и другите интелектуално разчекнати като напишат "Кво като умират 80 годишни, нали са се наживели" и веднага разбираш, че са все някакви отритнати социопати и дебелокожи маймуняци, наподобяващи човешкия вид само по визия.
Те хората хубаво са казало - на чужд гръб и 100 тояги са малко. За жалост сме стигнали до момента, в който истинските хора са на по 80 години, а истинските чудовища на по 20-30-40 години и тежат 150+кг.
Не бих наранил жена лично, но чакрата утре някой ако я претрепе някъде, може и да отворя една бира в чест на патриота, който е извършил това достойно за уважение и възхвала дело.
Да знаеш, че съм те отблокирала, та виждам какви ги блещиш. Да те питам - колко трябва да си нещастен и самотен, за да ти е това едничката радост в живота?чакрата утре някой ако я претрепе някъде, може и да отворя една бира в чест на патриота, който е извършил това достойно за уважение и възхвала дело.
Ех, па такива като ми се заправят на грижовните мечета, пускам сълза...Тва за 80+ годишните вярно ли го е писала? (блокнал съм я и не чета) Ебати неблагодарната челяд. С такива олигофрени не ни трябва нито епидемия, нито пандемия.
Да знаеш, че съм те отблокирала, та виждам какви ги блещиш.
Да те питам - колко трябва да си нещастен и самотен, за да ти е това едничката радост в живота?
Знам, че се чувстваш физически, социално и интелектуално безсилен, но пък винаги можеш да компенсираш качеството с количество. Поне празното дрънкане го можеш.
Да ти кажа не са ми високи надеждите тук, като знам в какво задънено село живееш, шанса някоя мисирка да ти оскубе главата е много по-голям от това да се намери някой добър човек да те превърне и теб в част от не-корона-вирус-статистиката, която толкова те радва.Относно това някой да ме пребие, ще отговоря по метода на biaaro, щото с теб няма смисъл по друг - добре!
Нанди заформила стабилна фенбаза тука + някой и друг сталкер.
С трепет очакват поредния й пост и нямат търпение да го разчепкат ред по ред.
Нещо не правя как трябва, баси.
Мене почти никой не ми обръща внимание.
Нанди заформила стабилна фенбаза тука + някой и друг сталкер.
Ако искаш да я стигнеш по популярност, трябва да правиш като нея.Нанди заформила стабилна фенбаза тука + някой и друг сталкер.
Е, като поддържаш умерената линия... Кажи, че не вярваш в грипа и глей кво става.Нанди заформила стабилна фенбаза тука + някой и друг сталкер.
Защо не искаш да ти пиша? Виж колко приятно си комуникираме.Аз си знам, че ако в тази тема не я откажа да ми пише
...
Евала....
Защо не искаш да ти пиша? Виж колко приятно си комуникираме.
Ама виж как се научи да синтезираш мнението си в едно-две изречения. Няма нужда да ми благодариш.А и имам някакво подозрение, че ти четеш само всяка трета дума от това, което пишем,
Ама виж как се научи да синтезираш мнението си в едно-две изречения. Няма нужда да ми благодариш.
Браво бакши. Отново отличен самоанализДразниш мишените във всяка една тема, колкото по-безмислени, несъстоятелни и неочаквани са ти постовете, толкова по-добре.