Тая статия я постнах и аз снощи. Нищо, няма нужда да се четем, важно е спор да има.@nandibandi Може да наблюдаваш и Бразилия как ще се развива.Бразилия не взема мерки: COVID-19 бил медийна истерия
Болестта e просто невинна простуда, твърди бразилският президент Жаир Болсонаро... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bgwww.vesti.bg
Като познаваш хора , нормално е да са ти познати/приятели... или ти приятелите си не ги познаваш ????
Тая мантра още ли ви пази гащите сухи? Снощи някой постна статия от UK-медия, в която се казва, че 'талянците пишат всеки починал жертва на вируса. Нещо като у нас, ама ние си действаме по-умерено до момента.Италианците и испанците са мислили точно като Мангъров - не са ограждали вятъра, не са се чувствали форумните герои защитени. Всички виждаме и четем как е при тях сега и как е при нас.
Тя, ако знаеше каква ѝ е тезата... На всяка десета страница я сменя.Нали това е тезата дето 50 страници защитаваш с зъби и нокти ?
Иначе някой юрист да каже, дали не е наказуемо това, че се обясняваш по форумите за познати, които знаеш, че са под карантина, но не си сигнализирал, а се хвалиш, че ги виждаш навън.Познавам точно трима човека, които се върнаха от Англия. Подписали са за карантина, а се шляят по улиците.
Тя, ако знаеше каква ѝ е тезата... На всяка десета страница я сменя.
99% от мненията ѝ са пропаганда, подобно на повечето облъчени от участията на Мангъров по незнайни телевизии. Същата пропаганда, с която онзи се опита да си пробута лабораторията и да препечели на гърба на държавата и на СВОБОДНИТЕ (шарлатандита) данъкоплатци.Тезата й е ясна - обратната на твоята
Взимам ти съвета и вече е блокната. Дано да е добра системата, че да не виждам повече лайнометът ѝ. Завалийката... сигурно очаква някой да я хареса и да я наеме за платен трол във фейсбука...Ей, аз като не харесвам на някой мненията в тоя форум, просто го блокирам и се приключва завинаги.
На много места чета, че ни чака инфлация поради свитото потребление.
Бе мама му стара, пълно с големи капацитети, които виждат във всичко конспирацията.
Бърни, аз не съм от Люлин. Дворът ни е достатъчно голям, за да стоя навън с часове и все да има какво още да се върши. Оплевих си цветята - красота. Пък вие си стойте в панелките насрани до ушите от страх.Излизай навън - разхождай се докато можеш. Жалко че други ще страдат заради такива като теб, ама то си е казано - всяко стадо си има мърша.
Е тоя чичо колко е спрел - не е истина.Иначе някой юрист да каже, дали не е наказуемо това, че се обясняваш по форумите за познати, които знаеш, че са под карантина, но не си сигнализирал, а се хвалиш, че ги виждаш навън.
И аз с предпочитание виждам във всичко конспирацията. Претеглям вероятностите. Едната вероятност е този вирус да се окаже толкова тежък, колкото чумата или испанския грип, и всички предупреждения да са напълно основателни. Другата вероятност е малко да преувеличаваме опасността, като от това задължително ще се възползват много органи по света и ще става още по-голямо мазало от сега. Втората вероятност ми се струва по-възможна, та затова аз стискам палци вируса да изчезне по-скоро, за да се окажа прав
Това го пропуснах, а си заслужава да му се обърне внимание, защото е уникален бисер. Аз не знам това човечЕ как успява да се прибере вкъщи с тоя огромен умствен дефицит.по-лоша статистика, за да докаже, че сега нещата са ОК
А не да се ходи на масови мероприятия. В Италия предполагат, че са пламнали след футболен мач от Шампионската лига и пълен стадион.
Защо не се вземете с @cross и той има бая имения и малко акълБърни, аз не съм от Люлин. Дворът ни е достатъчно голям, за да стоя навън с часове и все да има какво още да се върши.
Пък вие си стойте в панелките насрани до ушите от страх.
Хо-хо-хо започваме отново хранилката ли? Държиш ли?Нанди да ти се чуди човек , като имаш толкова работа по двора за какво висиш в тоя форум. Нас в панелките не ни мисли, ние не сме с външна тоалетна Прочете ли линка как в Индия един с мозък на кокошка е заразил 40 хиляди , да не ти е познат/роднина ?
Това което дразни са празните ти приказки... иначе 3 стаен съм с баня и тоалетна + тоалетна. Ама сега да се не се хваля че в хола ми техниката струва колкото цялата ти къща с двораХо-хо-хо започваме отново хранилката ли? Държиш ли?
Ние на село отдавна сме с вътрешни тоалетни към баните. И нашите са с прозорци за пряка вентилация, а не като в смрадливите панелки. У нас са две, у вас колко са? Двустайни и тристайни са с по една. Давате ли си зор да излизате, когато ви се доходи на всички по голяяяма нужда?
Единственото, с което ни превъзхождате са хлебарките. От това си нямаме...
Кое точно ви подразни хаджи Генчовци? Че една женска си позволява да води диалог, при това спор с мъжете, вместо да върти баници?
По-важно е колко струваш ти като човек, и отговорът е нищо. Само кухите хора се хвалят с материални придобивки. Колкото повече в техника в хола - толкова по-малко акъл в главата.Ама сега да се не се хваля че в хола ми техниката струва колкото цялата ти къща с двора
Чакай сега да не се засегна, ти почна с смръдливите панелки, пък сега се сърдиш, че живееш в плевня на село с тоалетна....Нивото по ниско от твоето не може да си свали - ти си тотал дъно. Хайде стига съм ти обръщал толкова внимание, че ставаш досадна, отивам да гледам на домашното кино в смрадливата панелка - със здраве! #StayHomeПо-важно е колко струваш ти като човек, и отговорът е нищо. Само кухите хора се хвалят с материални придобивки. Колкото повече в техника в хола - толкова по-малко акъл в главата.
Продължаваме ли с битовизмите? За нАучни работници каквито сте всички в темата, доста свалихте нивото. Аз чаках да откриете лекарство...