bodyrock89
Active Member
От: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.
И къде ги прочете тия дефиниции в Продавалник? Или ти си ги съчини? Нали се сещаш, че всеки може да си съчини различни дефиниции според неговите си разбирания, но те няма да струват и пет пари. Важно е каква е дефиницията на продавалника по въпроса. А тя е подновяване на обявите на всеки 14 дни! Сайтът ти е дал официална възможност да си подновяваш обявите на всеки 14 дни. По-скорошно обновяване е невъзможно да стане. Триенето на обявата и публикуването й отново не е подновяване, а препубликуване, което нарушава условията им:
Източник
След като изтриеш обявата ти и я публикуваш отново, публикуваш ли една и съща обява повече от веднъж - публикуваш я! Еми тогава за какви дефиниции ми говориш?
Здравей.
Аз може да съм новобранец тук но все пак искате / не искате ще си дам моето мнение.
Не смятам,че ще те баннат ако не прекалява.
Дефиниция за прекаляване : качване на ново на всеки 20 минути и правене на спам към сървара.
Дефиниция за не прекаляване : качване 1 или максимум 2 пъти на ден на не повече от 10 обяви.
И къде ги прочете тия дефиниции в Продавалник? Или ти си ги съчини? Нали се сещаш, че всеки може да си съчини различни дефиниции според неговите си разбирания, но те няма да струват и пет пари. Важно е каква е дефиницията на продавалника по въпроса. А тя е подновяване на обявите на всеки 14 дни! Сайтът ти е дал официална възможност да си подновяваш обявите на всеки 14 дни. По-скорошно обновяване е невъзможно да стане. Триенето на обявата и публикуването й отново не е подновяване, а препубликуване, което нарушава условията им:
9.8.
Забранява се публикуването на една и съща обява повече от веднъж.
Дублираните обяви се премахват от сайта, а спрямо нарушителите се предприемат санкциониращи действия. Под дублирана обява се разбира и обява за един и същ продукт или услуга, но описана по различен начин /като се използва различно описание, заглавие или снимки за един и същ продукт/ услуга/.
Източник
След като изтриеш обявата ти и я публикуваш отново, публикуваш ли една и съща обява повече от веднъж - публикуваш я! Еми тогава за какви дефиниции ми говориш?