Интересно ми е колко хора ще гласуват за евродепутети, щото аз не бих се разкарвал за това
Те пък щото резултатите от изборите са реални, нали?Браво на такива българи ! А циганите и турците под строй гласуват. Ти не се разкарвай.... Пеевски ще представлява интересите на България в Европа.
Браво на такива българи ! А циганите и турците под строй гласуват. Ти не се разкарвай.... Пеевски ще представлява интересите на България в Европа.
Политиката пряко рефлектира върху начина на живот на всички . Естествено че ще имам мнение за политиката. Заради гадни закони и неуредена администрация прекарах 3 часа оня ден да чакам да прехвърля собственост на автомобил. Вчера пък 1 час отиде за да си платя някакви други данъци. Та имам мнение за политика и го изразявам. И не цикля в политиката, просто няма други теми които да ми привлекат вниманието. Коментарът ми беше основно за това , че преди време такива непотребни петъчни теми нямаше тук. Сега са ежедневие.Ще се гласува, това е ясно. Иначе да ми го ... тези дето ще си седят в тях.
П.П: Абе бате, на тем не ти ли бяха темите във форума малко бг мама стайл? Ама си циклиш тук в Политиката? И теб не те разбирам.
чудя се, само на референдум за задължителното обрязване ли ще си явите дирниците...
Браво на такива българи ! А циганите и турците под строй гласуват. Ти не се разкарвай.... Пеевски ще представлява интересите на България в Европа.
Ти не беше ли за Бойко Цървула, ми се едно че си гласувал за ДПС, ама като си цървул как ще го разбереш. Компанията Лафка на Пеевски се разви най добре в градовете с кметове на Герб, ти може и да негодуваш но това е бизнес приятелството, Бойко и Пеевски са дупи и гащи
А ти виждаш ли връзката между Пеевски , Бареков, Станишев и Волен ?От София село съм, ти от коя галактика си че не виждаш връзката на Бойко с Пеевски
НЗ какво виждаш , но ДПС , БСП и Атака са коалиция в момента. Пеевски е депутат на ДПС , и защото тази партия в момента ръководи цялата страна , затова го избраха за шеф на Данс и сега за евродепутат. Избора в момента е лесен- или си с Бойко или с циганите, турците и пенсионерите.Станишев не го виждам там, ама Бойко си е дупе и гащи с Пеевски, нещо като ООД
Абе ти май нищо не виждаш освен очебийното театроНЗ какво виждаш , но ДПС , БСП и Атака са коалиция в момента. Пеевски е депутат на ДПС , и защото тази партия в момента ръководи цялата страна , затова го избраха за шеф на Данс и сега за евродепутат. Избора в момента е лесен- или си с Бойко или с циганите, турците и пенсионерите.
Очебийно мандата е на БСП, а неочебийно управляват ДПС. Така изясни ли ти се ?Абе ти май нищо не виждаш освен очебийното театро
А с ДПС управляват и Герб щото са дупи и гащи, ся изясних ли ти реалността
Очебийно мандата е на БСП, а неочебийно управляват ДПС. Така изясни ли ти се ?