contra
Well-Known Member
Ако си решила да слагаш край на връзката ни, можеше поне да ме уведомиш преди да го обявяваш публичноПичове, заплесвате се с несъществени неща. И за да спра интригата с Нокето в зародиш, с жена му сме приятелки.
Ако си решила да слагаш край на връзката ни, можеше поне да ме уведомиш преди да го обявяваш публичноПичове, заплесвате се с несъществени неща. И за да спра интригата с Нокето в зародиш, с жена му сме приятелки.
като отричат всичко руско що карат коли, качват се на автобуси и се возят в трамваи? Всичкото гориво по бензиностанциите е руско, газта е руска независимо , че я купуваме през посредник, та дори LNG газта от уж хАмериканските LNG танкери и тя е руска. Горивото в АЕЦ Козлодий е руско чрез което се произвежда 40% от електроенергията в България и всеки го ползва. Стоманата и металите които се използват в ежедневието и те са руски!И Лади...
И калашниците ни руски, и МИГ-овете руски, и жените им на някои руси и т.н.като отричат всичко руско що карат коли, качват се на автобуси и се возят в трамваи? Всичкото гориво по бензиностанциите е руско, газта е руска независимо , че я купуваме през посредник, та дори LNG газта от уж хАмериканските LNG танкери и тя е руска. Горивото в АЕЦ Козлодий е руско чрез което се произвежда 40% от електроенергията в България и всеки го ползва. Стоманата и металите които се използват в ежедневието и те са руски!
Естествено ..А дали?
Виж файлът 28290
"Жива верига се събра да пази паметника на съветската армия в София, но никой от тях не събра пари да възстановят счупената плоча."
Из Фейсбук.
тази възрастна жена я има и на други клипове от времето на протестите и блокадата на Орлов мост.Естествено ..
да не влизам в подробности.. ама даже не знам на колко е.
Аз си мислих, че от позитано ще изкокнат няколко солдати да бранят със зъби и нокти братския паметник, ма той се оказал протеста кьорфишек, жалко. Нищо - поне са направили на пенсионерите по една екскурзия. Не е лесно да плющиш по цял ден белотА дали?
Виж файлът 28290
"Жива верига се събра да пази паметника на съветската армия в София, но никой от тях не събра пари да възстановят счупената плоча."
Из Фейсбук.
Тъп си като .. не знам.Аз си мислих, че от позитано ще изкокнат няколко солдати да бранят със зъби и нокти братския паметник, ма той се оказал протеста кьорфишек, жалко. Нищо - поне са направили на пенсионерите по една екскурзия. Не е лесно да плющиш по цял ден белот
Мини Драйвър навремето разбра от интервю на Мат Деймън, че са скъсали. Ти пак се радвай, че се случва в тесен семеен кръг.Ако си решила да слагаш край на връзката ни, можеше поне да ме уведомиш преди да го обявяваш публично
Да, явно вече Рау се е оженил в 1012132 епизод и натам не е много интересно.Аз си мислих, че от позитано ще изкокнат няколко солдати да бранят със зъби и нокти братския паметник, ма той се оказал протеста кьорфишек, жалко. Нищо - поне са направили на пенсионерите по една екскурзия. Не е лесно да плющиш по цял ден белот
Това няма общо с моментното им решение да се съберат на площада.Тъп си като .. не знам.
Пенсионерите колкото работа вършат ти толкоз няма да свършиш през живота си
Това обичайния ти съботен маршрут ли е?От там една спирка с метрото и са за минерална вода, после Женския пазар и плана е готов.
Да. Обичам да се бутам рано сутрин по трамваите с тубите.Това обичайния ти съботен маршрут ли е?
Според мен истинските русофоби са много малко. Не съм чул някой да мрази примерно Чайковски само защото е руснак. В сегашния момент критиките към Русия реално са критики към Путин, но не и към руския народ, култура и т.н. Ако питаш тези хора, които изглеждат като русофоби, съм убеден, че повечето от тях не просто няма да изразят омраза към всичко руско, а и ще споделят, че харесват някои аспекти на създаденото от Русия през вековете.
Тва и аз се зачудих: къв Чайковски?! До 4-5% от "тези хора, които изглеждат като русофоби"; останалите са нагълтани до ушите с американ киреч, изрично изработен (на кило) и предназначен за разпространение като топа на топа на цивилизования свят сред туземците в далечните неоколонии, като неразделна част от вътрешната политика "за отбрана и защита на националния интерес".Надценяваш ги. Много.
Не са имали и грам допир с руската култура.
За тях Русия = сърп и чук, Ленин, Сталин, Голодомор, Путин.
Иронично подмятане от най-дейния коментатор на Ергенът.Да, явно вече Рау се е оженил в 1012132 епизод и натам не е много интересно.
Да, кефя се на колажите. Предаването дори не знам кога върви.Иронично подмятане от най-дейния коментатор на Ергенът.
И кво? Прави забележки на другите и после пише "скулптора". (То аз толкова съм и скулптор, Контра..)Понеже не бях сигурен как се пише "скулптора", погледнах тук-там ама объркването си остана...
Уви, за съжалаение не е така. Масово в толерастка европа се отрича всичко Руско. Чакаме периодичната таблица какво ще я сполетиСпоред мен истинските русофоби са много малко. Не съм чул някой да мрази примерно Чайковски само защото е руснак. В сегашния момент критиките към Русия реално са критики към Путин, но не и към руския народ, култура и т.н. Ако питаш тези хора, които изглеждат като русофоби, съм убеден, че повечето от тях не просто няма да изразят омраза към всичко руско, а и ще споделят, че харесват някои аспекти на създаденото от Русия през вековете.