БСП не дава щото не е популистка партия, не защото се стиска. А кой не гледаше язовирите , че издави хората ?
мале не знам, ти с. Бисер наводнението спомняш ли си, или ей така си говориш за спорта?
Кой им е работодателят и каква им е идеологията?
Помня и Бисер , ще помня и Мизия . Нали лошите Герб не бяха на власт сега, що преляха ?
Прави ли ти чпечатление, че онлайна парцала на сем. Пеевски - bezpartien.com - обслужва угодно партията на Бюрека? С псевдо статии за соросоиди и криншнари се опитват да пробутат спасителя на нацията Дудук Бюреков.
Тая статия е клюкарска. Вестник "ШОК" нр.2. Няма нищо за това от къде Бюрека изкара 11 милиона за изборите, но има "доноси" точно в стила на ДС за протестъри.На мен много ми хареса точно тази статия и не виждам къде видя манипулацията точно в нея.
Прави ли ти чпечатление, че онлайна парцала на сем. Пеевски - bezpartien.com - обслужва угодно партията на Бюрека? С псевдо статии за соросоиди и криншнари се опитват да пробутат спасителя на нацията Дудук Бюреков.
Наивно, та чак тъжно, но за капацитета на избирателите на Дилянчу тия новини са ултра шокиращи и пълни с неподправени истини.
Ако някой ми намери една кофти статия за ББЦ или Бюрека в "безпартиен", го черпя бутилка уиски!
Тая статия е клюкарска. Вестник "ШОК" нр.2. Няма нищо за това от къде Бюрека изкара 11 милиона за изборите, но има "доноси" точно в стила на ДС за протестъри.
Това е смешно, бе. Осъзнавате ли, че заместник председателя на парламента е забъркан в контрабанда за стотици милиони и облужва терористични организации - Бисеров! Тоя трябва да ви вълнува, а не някакви въшкари, дето нямат никакво значение.
Изброявай. Колкото повече инфо се публикува, толкова по-добре. Мафията в българия си има един бос - Доган. Всички забъркани с него са в кюпа на националните предатели.Да почваме ли да изброяваме за лидера тиква???
Изброявай. Колкото повече инфо се публикува, толкова по-добре. Мафията в българия си има един бос - Доган. Всички забъркани с него са в кюпа на националните предатели.