Имам приятелка в Дъблин, в която си забравих очилата. Ще ми ги донесеш ли?
Ако иска да идва , няма да лягам и без това щото полета ми е рано.Да, баш на рецепцията... Да се качи горе не може ли?
Костов се цумка с Доган за ОДС, та с Миков ли няма да се цумка.Принципно твърдението, че РБ може да завие към БСП говори за пълна политическа неграмотност, комбинирана с липса на елементарна представа от текущите събития. Когато това твърдение идва от зомби на партия, чиито редици са от ченгета и партийни секретари, а баш лидерът им е член на БСП, вероятно иде реч и за шизофрения.
Тежко, тежко....
И за какво точно го обучаваха в школа на КГБ?Ми не, не беше. Ученето му в СССР е точно 3 месеца. Само пълен примат може да реши, че за 3 месеца се става агент на КГБ. Радващото обаче е, че гербериадата неотлъчно следва опорните точки на комунягите. Квича става все по-силен.
Когато няма какво да кажеш, почват обобщенията, алабалистиката, всички сте овце и т.н. Та какво е учил Костов в школата на КГБ не разбрахме, пфу да му се невиди... ц-ц-ц.Разбира се, че форумните милиционери имат точен списък с базите на уж тайната служба КГБ. И какво по-нормално от експертни мнения в първо лице, защото без съмнение, лудиясезон е присъствал лично.... Що сте толкова еднакви бре...
Разясни ни защо? Иначе си прав, Костов определено е бил интересен за партията. Има и досие.
Всички по-стари били ангажирани с партията, господи... Ама така е като си гербав у цялото ти обкръжение е от партийни секретари... Мислиш си, че навсякъде е така....
За теб ли говорим или за другаря Костов?Ами аз защо не съм член на БСО, нито роднините ми, саксийке? Трудно ли ти е да допуснеш, че имаше хора, които предпочитаха да не се развиват под крилото на партията, независимо какво им струва? Трудно ти е... Затова сме различни...
Ами аз защо не съм член на БСО, нито роднините ми, саксийке? Трудно ли ти е да допуснеш, че имаше хора, които предпочитаха да не се развиват под крилото на партията, независимо какво им струва? Трудно ти е... Затова сме различни...