Въпреки че тук съм помагал, но това е трудно да се забележи, защото където публикувам, става една огромна дискусия и темата се разваля - пускал съм теми за това как се прави сайт за начинаещите - оспамиха ги.
Я покажи една тема, в която си написал нещо смислено? В тази тема специално имаше шанс. С малко ровене можеше да отговориш на някои елементарни въпроси, което съответно щеше да те образова.
Ама ти на троловете искаш по 100$ на час. Е трудно е да си признаеш, че дори не разбираш въпросите, камо ли да знаеш отговорите.
@Torbalan Trolski[/USER] , много си добър зад клавиатурата, дай 1 сайт, който направи, моля? Сигурен съм, че такъв няма. Хайде, нека видим, щом не изпускаш възможността да ме тагнеш където и да е.
1. Основният ми бизнес е производство и продажба на декстоп софтуер и последващ съпорт. Освен това мога да програмиран на повече езици и фреймуъркове, от колкото ти си чувал.
2. Макар и да се занимавам със сайтове за мен това е по-скоро като хоби през свободното ми време (което обаче ми носи и парички).
3. Нямам навика да размахвам сайтове, било то мои или на клиенти. Но бъди спокоен, на светлинни години пред теб съм и в тази област. Най-малкото поради простата причина, че разбирам как работят нещата.
4. През годините съм бил контрибутор в някои опън сорс проекти, имам плъгини в репото на WP с доста инсталации и 5 звездни ревюта.
Така че, аматьорските ти напъни може само да ме забавляват.
Иначе
@Blinky може да ти даде мнение, колко време ми отне да интегрирам API, което не бях виждал преди това