viking
Active Member
Какво е Shoutout на прост език и как да го използвам за да си набавя последователи?
И аз виждам, че с публикуване дори на качествен контент трудно се събира аудитория и полседователи? Тогава какъв е пътя?
Развивам в момента профил на собствен бранд и се опитвам да събера аудитория и то най-вече активна. Но как да процедирам?
За момента платих на колега от форума да ми добави последователи и лайкове по снимките, за да изглежда по-вървежно профила. Отделно си спонсорирам постовете, плащам за реклама, но не е много ефективно и става бавно. Сега пуснах и този бот GramMulti да следва и отследва. Друго какво да правя?
Чувал съм за метода с инфлуенсърите, но още не съм наясно кои са точно в моята ниша и колко ще ми струва
Ако си се насочил към Viral нишите като - Foods, satisfying, meme и прочие, главната ти цел е да си с ЧИСТ акаунт, НИКОГА спамил follows и likes и да удряш explore често.
Има хора, от които можеш да си купиш followers, като например 35$/1к 70$/1к, има и 50к/700$, всеки различно, а и зависи от нишата. Как ти ги доставят? Shout-ват ти профила в сторита/постове докато доставят количеството.
Това което ти си направил с ботовете не си струва ама грам, моментално си флагнат и твоя контент няма да види natural growth. Хората си купуват такива followers & likes, само ако ще използват профила за промо. Пример ти давам веднага, оня ден пусках реклама за Skin Care продукт, купих профил ботнат с 50к, колкото да изглежда "бранда" legit, напомпах си снимките с продукта/ревюта на клиенти и от там вече, просто си shout-ват тоя профил в Legit профилите с реални последователи.
Ако си в fashion нишата, там добър начин за развитие е giveaway - няколко на месец с изисквания - follow me, tag 3 friends и т.н. Като цяло тая ниша става по-бавно, НО парите тук са много по-добри от viral нишите. Можеш да направиш много добри пари с 50-100к акаунт, правиш му shopify store, на 1-2к оборот, в комплект със страницата ще вземеш бая пара. Наскоро един маняк така си продаде 2 страници с магазин на компания за 15к евро.