Виж какво изискват, за да те одобрят. Няма да е зле да напишат защо не те одобряват. Нишата според мен не е от най-активните днес, може и да греша.Тия бухали от OGAds не ме одобриха изначално. Майната им. Пише че мога да реаплайна по всяко време, ама да кажат кво да подобря. Живи и здрави... Ще продам профила и туй то
1. Или защото не качваш нищо интересно или действат на принципа follow/unfollow.1.А защо постоянно някой ме следва и след някакво време се отписва. Какво им пречи да ми останат последователи, дори да не ги последвам и аз?
2. Според вас в туристическия сектор колко последователи трябва да имаш, за да могат да се изкарват някакви пари? Някой да има опит с ниша туризъм в Инстаграм?
3. Някъде четох, че било добре отначало докато натрупаш 1000 последователи да се пуска 1 снимка сутрин и 1 вечер само. Струва ми се малко като брой снимки, вие какво мислите?
Аз мисля, че колкото повече, по-добре, повече лайкове и последователи...
На какъв принцип следваш? Всичко накуп по няколко пъти на ден или автоматизирано с бот? Ако профилът е застоял или нов е нужно преди всичко т.нар. warming. Т.е. 2-3 дни харесваш по няколко снимки, коментираш няколко, качваш 1-2 снимки и последваш не повече от 5-10 човека на час. След няколко дни може да се увеличи бройката лека-полека, докато се достигнат някакви цифри в границите на разумното.И аз имам два въпроса:
Да не би да има промяна в лимита за последвани на ден? Блокираха ми профила временно ( не ми позволява да следвам повече от 20 човека на ден ), а не съм следвал повече от 100-150 на ден
Окей ли е да развиваш всичките си профили от един телефон?
1. Това са ботове или хора, които искат да изкарат пари чрез Инстаграм. На теб не са ти нужни като цяло в случая щом искаш да вадиш пари.1.А защо постоянно някой ме следва и след някакво време се отписва. Какво им пречи да ми останат последователи, дори да не ги последвам и аз?
2. Според вас в туристическия сектор колко последователи трябва да имаш, за да могат да се изкарват някакви пари? Някой да има опит с ниша туризъм в Инстаграм?
3. Някъде четох, че било добре отначало докато натрупаш 1000 последователи да се пуска 1 снимка сутрин и 1 вечер само. Струва ми се малко като брой снимки, вие какво мислите?
Аз мисля, че колкото повече, по-добре, повече лайкове и последователи...
Е как от един телефон, един профил/един впс. Ако искаш да правиш мангизи по този начин, трябва първо да се бръкнеш в джоба и търпение после. В нета пари се изкарват, но трябва и работа/мисленеИ аз имам два въпроса:
Да не би да има промяна в лимита за последвани на ден? Блокираха ми профила временно ( не ми позволява да следвам повече от 20 човека на ден ), а не съм следвал повече от 100-150 на ден
Окей ли е да развиваш всичките си профили от един телефон?
Точно е проблем това, айпитата ги връзват, прокксита/моксита. Само ремут впс е лекарствотоДо 5 профила от мобилен телефон не е проблем.
Използването на едни и същи хаштагове без никаква промяна е проблем.
Липсата на описание под постовете също е проблем.
Честото публикуване, харесване, следване/отследване, коментарине е проблем.
Всичко това дава червен флаг на Инстаграм, че профилът е направен с цел спам и може да изгърми всеки момент.
Препоръчвам: 1 до 2 поста на ден. Като е хубаво да се пропуска дори влизане в профила няколко дни от месеца. Не харесваш, не следваш/отследваш всеки ден, не коментираш. Използвай описание спрямо поста. Редувай хаштагове (може да използваш 6-10 основни и да ги имаш на всеки пост). Редувай поставянето им директно в описанието или веднага в първия коментар.
Покажи, че човек движи профила. До 5 профила от мобилен телефон не е проблем. Проблем е ако 5-те акаунта сочат към един и същ сайт и спамят.
Повечето ползват проксита, вържат по 1-2 профила на проксиТочно е проблем това, айпитата ги връзват, прокксита/моксита. Само ремут впс е лекарството