От: Подкрепяте ли новият закон за целогодишно каране с включени светлини?
Аз съм против - през деня лятото фаровете въобще не се виждат. А да питам от кога трябва да се почва да се кара с фарове ?
Заради кое точно си против? Утре нали твоето дете ще изскочи на улицата и няма да види някой "с глава на раменете" (както определи някой шофьорите в тази тема) ще го смаже.
Много глупости и изчисления изчетох в тази тема. Много крайни мнения без никакъв смисъл.
Вие деца нямате ли? Или за вас са важни 2 крушки и няколко милилитра гориво. Имам чувството, че някои хора си спорят просто за спорта.
1. Дори и при силна дневна светлина светещи фарове
се виждат!
2. Не всички шофьори имат глави на раменете си! То ако беше така нямаше да има катастрофи.
3. Може ли 5 страници да спорите колко милилитра повече хабяла една крушка. Чак пък такава дребнавост не съм очаквал от "предприемачи".
Досега не си спомням да съм заредил 50 лв в резервоара и колата да не ми ги изгори.
Моята кола гори толкова колкото й заредя. Не знам за вас. Всеки 2-ри шофьор кара на газ-спирачка и настъпват като луди тия модерни коли натъпкани с всевъзможни електроники, а тука в тази тема се спори колко хабяла 1 крушка. А климатика не ви ли харчи. Ами що не вземете да не пускате и ел.стъклата. Или пък я сложете на трупчета тая каруца.
4. Ами то защо се оборудват автомобилите с "дневни светлини", като няма смисъл?
Позовавате на някакви статистики и измислени доводи, вместо да решите, че е по-добре да спазвате закона и евентуално да
спасите живота на някой заблуден пешеходец. Не вярвате? Следващият път някой разбеснял се Бай Ганьо, като блъсне ДЕТЕТО ВИ, което не го е видяло, че идва с тъмната си кола в облачно време срещу него... какво ще направите? Ще обвините държавата, правителството, законите... или собствената си глупост?