Re: От: Полезни съвети - Clickbank
може ли да ми помогнеш смисал да ми разкажеш самоче по елементарно тай като не разбирам много горедолу добра схема за изкарване на пари може би най ефективната която е но дано си разбрал за какво точно става дума че малко хора могат да ме разберат ...
Да,, ще помогна колкото мога естествено.
Така, специално за този метод с тракерите метода е просто схема, която се следва така:
Създаване на e-book -> Редакция (поставяне на афилиейт линкове) -> Обръщане в PDF формат -> Инсталиране на тракер софтуер -> Пускане в дистрибуция
Успехът зависи от това колко ще е полезна за хората и това дали ще се сваля, но това реално е и резултат от самото и съдържание все пак.
Иначе има адски други начини, кои платени, кои безплатни. Но за мен лично това + SEO ще върви най-добре като комбинация. А като тръгнат, няма да е лошо да се направи нещо подобно, но в YouTube Style - вместо ebook - ревю клипове с препратки.
може да се каже че това което ти ми го написа е така смисал само че боока искам да ми е безплатен и хората като цакнат и от там да идват парите и да допална рекламирам даден продукт примеро от кликбанк самоче незнам дали боока или на англиски тракер имам таи като може да съм го збаркал с нещо друго което да не е тракер виш видеото дано си се досетил закакво става дума ооо изморих те извиняваи просто ти си ми последната надежа човек видимо е че другите ми обарнаха граб щотото нищо не разбраха от това което съм написал ...
От там няма да идват парите директно, но от афилиент програмата, към която си - ДА. Други подобни афилиейт мрежи са SareASale, CJ и има други по-малки от тях, но все добри. Не си ме изморил от инфо, а от това да успея да го абсорбирам правилно, че нещо някои неща ми е трудно да разбера какво имаш в предвид. Но казвай, ще помагаме, няма начин да не се получи, ако си упорит и пробваш докато не се получи, а то няма начин да не се получи.