Ти мани това, ама и капачките ни закачиха за бутилките с фанта, едно да не можем да ги събираме за децата, второ не седят като хората като си наливам ракията в шишето.Ето затова трябва да напуснем ЕС, утре ще ни забранят и да слушаме mp3-Ки в колата !
Е за тва с капачките бих напуснал ЕС, който я измисли тая тъпотия, цял живот през сламка да пие.Ти мани това, ама и капачките ни закачиха за бутилките с фанта, едно да не можем да ги събираме за децата, второ не седят като хората като си наливам ракията в шишето.
Аз спрях да купувам.Е за тва с капачките бих напуснал ЕС, който я измисли тая тъпотия, цял живот през сламка да пие.
Не, времето на Замунда отдавна вече е в миналото. Обаче остава въпроса, защо въпреки това още българина се нуждае от този торент сайт? Защото са му ниски доходите! Ако доходите ни бяха като на европейците, нямаше да искаме да си теглим мп3-и а щяхме да си ги купуваме. Сега ще се намери някой, който ще каже че Путин ни е виновен, нали?Ето затова трябва да напуснем ЕС, утре ще ни забранят и да слушаме mp3-Ки в колата !
Не са му ниски доходите до такава степен, че да не може за 20 лева да си купи нетфликс. Има пари за ифон за 1500 лева, за бНв 30к лева, за море на Гърция 2 пъти тая година, но сериалите си ги гледа рипнати... Отделно този сайт в пиковите си години правеше милиони от реклама.Не, времето на Замунда отдавна вече е в миналото. Обаче остава въпроса, защо въпреки това още българина се нуждае от този торент сайт? Защото са му ниски доходите! Ако доходите ни бяха като на европейците, нямаше да искаме да си теглим мп3-и а щяхме да си ги купуваме. Сега ще се намери някой, който ще каже че Путин ни е виновен, нали?
Наистина не е честно някой да създава музика, кино или телевизия и никой да не плаща за това, особено ако е българска! За западната е..л съм и м..ката!
Това беше ирония към госина с електронните цигарки, явно не си е фанал.Не, времето на Замунда отдавна вече е в миналото.
Специално нетфликс никога няма да си платя! Те нямат български субтитри!Не са му ниски доходите до такава степен, че да не може за 20 лева да си купи нетфликс.
Не че нещо, ама българската музика е такъв от доста години вече.Наистина не е честно някой да създава музика, кино или телевизия и никой да не плаща за това, особено ако е българска! За западната е..л съм и м..ката!
Разбирам гледната точка по отношение на новите филми. Без дори да коментирам и те какви станаха напоследък с техните LGTV простотии. Какво обаче се случва със старите филми? Или да гледаме само новите и лека-полека да забравим за изкуството от доброто старо минало? Ето едно видео на Rick Beato по този въпрос.Не са му ниски доходите до такава степен, че да не може за 20 лева да си купи нетфликс. Има пари за ифон за 1500 лева, за бНв 30к лева, за море на Гърция 2 пъти тая година, но сериалите си ги гледа рипнати... Отделно този сайт в пиковите си години правеше милиони от реклама.
Не е истина колко сте смотани тва презокеанните - все едно сте раждани там. Тва пластмасовото се реже, ако ти е толкова мека китката, че да не можеш да го скинеш.Е за тва с капачките бих напуснал ЕС, който я измисли тая тъпотия, цял живот през сламка да пие.
Мерси че ми каза не са бях сетил, може да напраиш един ТикТок с лайф-хакове ша ги скинешНе е истина колко сте смотани тва презокеанните - все едно сте раждани там. Тва пластмасовото се реже, ако ти е толкова мека китката, че да не можеш да го скинеш.
Знам, че е така! Но са си български и малко ми е жал за тях...Не че нещо, ама българската музика е такъв от доста години вече.
Телевизията не знам какво я жалиш. Заливат народа с пропаганда и реклами по цял ден. В пъти по-голям дори от музиката ни.
Що па Тик-Так? Аз не я ползвам тая платформа, щото следвам демократичните директиви на ЕС-ЕС.Мерси че ми каза не са бях сетил, може да напраиш един ТикТок с лайф-хакове ша ги скинеш
20 - НетфликсНе са му ниски доходите до такава степен, че да не може за 20 лева да си купи нетфликс. Има пари за ифон за 1500 лева, за бНв 30к лева, за море на Гърция 2 пъти тая година, но сериалите си ги гледа рипнати... Отделно този сайт в пиковите си години правеше милиони от реклама.
Не, че сега ще изчезне, просто ще се сетят да ползват ВПН.
Западнаа си я е....л фостата, ама на кобzzон имаш касетки от едно време и си ги пазиш, нали?
Явно си фен на книгитеНе ме влекат тея простотии, не плащам нищо от изброеното... Филм гледам веднъж на високосна.