Политическите проблеми на ЕС и България като член на съюза

Баклава ли ти се яде, стига с тея точилки... :)
Баклава и баница се правят само с КУПЕНИ / готови кори. Това е закон, към който аз стриктно се придържам, въпреки че не правя и двете. Просто настоявам който ги прави да използва въпросния прийом. И кухнята се цапа по-малко, на което много държа.

Сестрите ми са страхотни кулинари, но докато си дойдат на село, караме на салата и пържени яйца. :confused:

Контрич, за кога си планувал сюнета?

Сестрите ми са страхотни кулинари, но докато си дойдат на село, караме на салата и пържени яйца. :confused:
Те и двете ли бяха омъжени?

Контрич, за кога си планувал сюнета?
За непосредствено преди утешителната софра с баклава и сутляж :rolleyes:

това , че са омъжени какво пречи? :)
Не пречи, поне на мен. На мъжете им, може би.. :rolleyes:

Бих те питал за 1 скандал в който да е излезнало кафяво като това покрай копейката, бойко, доган или дългия? Да са откраднали милиони от министерствата с подставени фирми? Да са прокарвали закони в полза на определени фирми?

Ама по-добре недей да отговаряш, щото ще ми кажеш "че не спазвал закона единия, щото не му обработили заявлението за отказ от гражданство веднага", а другия бил "кокорчо и си говорел с тони парфюма", нищо че това си го видяла само в най-кафявите дпс-ски кенефи.

Същото е и с хората от ДБ. Когато излезне наяве, че програмиста или Мирчев са пипали в кацата с меда, аз ще съм първия, който ще се откаже от тази партия. До тогава недейте да говорите дебилизми прочетени в "обективно" и подобни, защото е обида към интелектуалното ниво на този, на който ги плямпате. Вервайте си, ама си ги пазете за вътрешна употреба.

350527520_779455970503922_6240816375413901722_n.jpg

1685456492053.png

Това е само от днес. Тепърва ще валят лайната на шарлатаните по собствените им кухи кратуни.

350527520_779455970503922_6240816375413901722_n.jpg

Виж файлът 29145

Това е само от днес. Тепърва ще валят лайната на шарлатаните по собствените им кухи кратуни.
Гледаш ли/слушаш ли медии/инфлуенсъри/блогъри, които не са фенове на изнасилвачите въобще?

Гледаш ли/слушаш ли медии/инфлуенсъри/блогъри, които не са фенове на изнасилвачите въобще?
Тоест, мозъчните пароструйки, финансирани от Америка за България? Не! Не обичам да ме лъжат и третират като дебил. :)

Дай да не генерализираме така!

Не са само изнасилвачи - сред тях има и масови убийци, обирджии, педофили, зоофили, канибали и каквото там още е намерил Пригожин в съветските затвори из Сибир :)

Тоест, мозъчните пароструйки, финансирани от Америка за България? Не! Не обичам да ме лъжат и третират като дебил. :)
Нанди, защо твоите хора изядоха енота?

А за третирането - ти смяташ, че си правиш майтап, но тея дето ги списват тези посочени от мен "медии" верно ви смятат за точно такива - биологична маса от дебили, които не заслужават нищо хубав в живота си, за тях вие сте едни роби, като сте длъжни да им се кланяте.

Нанди, защо твоите хора изядоха енота?

А за третирането - ти смяташ, че си правиш майтап, но тея дето ги списват тези посочени от мен "медии" верно ви смятат за точно такива - биологична маса от дебили, които не заслужават нищо хубав в живота си, за тях вие сте едни роби, като сте длъжни да им се кланяте.
Как хубаво описа всички европейци 😁

Много вали напоследък и се сещам, че метафорично дъждовете са зелен, жълт и червен.

посочени от мен "медии" верно ви смятат
Те смятат друго - финикийските знаци, добавени към банковите им сметки, за да лъжат. Утре ще ни смятат за крем дьо ла крем, ако нещата се обърнат.

И не ги наричай медии, ако държиш да бъдеш обективен. Това са грамофонни плочи. Въртят едно и също, без значение от реалната обстановка.

Помним как фашистите бяха ''евакуирани'' с вдигнати ръце от Азовстал. ;)

Радев си активира службите, чийто директори еднолично си назначи. Голямо възмущение, че искали да направят "чистка" в службите, тая чистка вече я направи Президента, там немаше много възмутени. Неговия кабинет си предложи шефове, а Радев си ги назначи с указ, това е абсолютна концентрация на власт, скъсала връзка с парламента. Положението при ПП-ДБ е сетила се Мара, да се побара. Сами си го избраха, мълчаха си когато той правеше чистка и ся се сетиха, че ще правят "революция". Другите аматьорщини даже не искам да ги коментирам. Щом и ДПС започна да пее в хора на русофилите, значи страх тресе кочината да не би да се сформира про-европейско правителство, а такова според мен ще има.

Радев си активира службите, чийто директори еднолично си назначи. Голямо възмущение, че искали да направят "чистка" в службите, тая чистка вече я направи Президента, там немаше много възмутени. Неговия кабинет си предложи шефове, а Радев си ги назначи с указ, това е абсолютна концентрация на власт, скъсала връзка с парламента. Положението при ПП-ДБ е сетила се Мара, да се побара. Сами си го избраха, мълчаха си когато той правеше чистка и ся се сетиха, че ще правят "революция". Другите аматьорщини даже не искам да ги коментирам. Щом и ДПС започна да пее в хора на русофилите, значи страх тресе кочината да не би да се сформира про-европейско правителство, а такова според мен ще има.
Дори и да има, до зимата ще се разпадне. Про-евро-крадците няма да се разберат кой как да дели баницата и пак отиваме на избори напролет :)

про-европейско правителство

Което в буквален превод означава АНТИ-БЪЛГАРСКО! Като гледам колко са занижили критериите на Козяк, вероятно няма да успеят. Силно се надявам да Не..

Не, че Радев не е техен, но той поне се мъчи да лавира. Киркорчовци и цялата коалиция ПеДе е готова да извади на майка си червата, ако господарите наредят. Дори тия, дето рипахме по площадите навремето (щото, кой не скача е червен), осъзнахме, че про-европейско и евро-атлантическо означава смърт за България. Насила ни направиха и русофоби и анти-западните дришни.

Дори и да има, до зимата ще се разпадне.
Не мисля така, защото ще се самоубият. ПП приключват курса ако няма кабинет, а ГЕРБ и Борисов са заплашени ако няма имунитет. Такова правителство има потенциал да изкара поне година, стига двамата нарциси Киро и Асен да си преглътнат егото и да оставят експертно правителство.

Не, че Радев не е техен
С кое е показал, че е техен? С непризнаването на Крим, със позицията му срещу американските самолети, със ходенето на "Копринка" в защита на Малинов, с връчването 3 пъти мандата на БСП, с атаката му да има правителство? Ако руските интереси искат нещо в момента то е да няма правителство, точно тази линия следва и Радев.

Горе