Смешно ти е, обаче като попаднеш в дупка и изкривиш джанта размазвайки се в някоя мантинела, пак ще те питам.Сигурно катастрофата е заради кмета , заради дупка на пътя или некачествена улица..... малко вероятно да е заради несъобразена скорост , но дори да е така - Герб са виновни
Смешно ти е, обаче като попаднеш в дупка и изкривиш джанта размазвайки се в някоя мантинела, пак ще те питам.
Бате, да беше една вечер, щях да се оценя за кметицата. Ти много наивно. Все едно живеем в различни градове. На теб верно ли само веднъж ти е спирало осветлението на улицата? Ще ме учудиш много, честно.
Аз съм си избрал да живея тук, така че нито Лондон, нито Ню Йорк, никъде. Въпросът е като кандидатстваш за европейска столица, поне малките ти неща да са Ок, никой не им иска 3D фонтани, виенски колела по няколко стотин метра, светещи вео алей, спирки с монитори. Моята скромна персона иска да не се спъва в кучета, докато се прибира в пълен мрак. Пък я е куче, я не.
Даже не се сещам да е спирало въобще - но все пак говорим за Люлин
Терена изглежда екстра за мотокрос
Забавно ли ти е?Терена изглежда екстра за мотокрос
Ей наглец, не трябва да плачеш, трябва да те хване яд, че те правят на зеленчук. Погледни тоя път бе, в Студентски град строителството струва 1000Е/квадрат. Къде са парите от данъците на хората, които плащат за жилищата си. В такава свинщина ли заслужават да живеят?Да , трябва да плача ли ?
Ей наглец, не трябва да плачеш, трябва да те хване яд, че те правят на зеленчук. Погледни тоя път бе, в Студентски град строителството струва 1000Е/квадрат. Къде са парите от данъците на хората, които плащат за жилищата си. В такава свинщина ли заслужават да живеят?
Какво стана с разследването? Главният прокурор и той ли е човек на горните? Ще има ли някой осъден? Кой премести парите в КТБ?В КТБ са парите от данъците Питай ДПС , БСП и Атака къде са - най запознати са.
Какво стана с разследването? Главният прокурор и той ли е човек на горните? Ще има ли някой осъден? Кой премести парите в КТБ?
Винаги съм се оплаквал! Сега в момента не са нито едни от тия на власт, какво разследване се води, какви са разултатите? Кой ще окораши крадците от БСП, кога ще има осъден политик?Провери в кое управление, където са замесени БСП и ДПС няма банкова криза за България. Няма такова.... Сега банки не падат , ама се оплакваме от дупките в Студентски град. Е питам , кога бяха на власт БСП и ДПС нямаше ли ги тия дупки в Студентски ? Ама тогава не се оплакваше нали ? Пък и когато ти крадат парите от банката , дупките ти изглеждат някак незначителни....