Въртя по 50000 на година и смених поне градско колата с колело. В райноте без деневилация се придвижвам по бързо и не хабя нерви. Препоръчвам
Ревльовци, как са зелените релси?
според мен по-добре не може да изглеждат... :drama:
Дай снимки.Ревльовци, как са зелените релси?
според мен по-добре не може да изглеждат... :drama:
Новинки - снимки от новооткрития бул. Малинов
Пропадания на асфалта, пропадания на тротоарите, супер смешно че са забравили връзка за хората от МЛ2 и сега се налага да разбиват. Рампата на ония подлез е покъртителна, всичко е покъртително. Смятайте, че след две години всичко ще е леш.
За да може като се юрне някое бабе в последния момент за автобуса да се размаже на стъклото. Сигурен съм, че някъде има и това инсталирана камера за този кадър.
Интересно, как се сяда на тая пейка :shock: И защо даге не е под навеса?
Това се прави редовно. Първо го правят бързичко, после се сещат, че трябва да се слагат разни неща от пътнат инфраструктура, например спирките за градския транспорт. Така се е получило и в случая, пейката 100% е хваната с болтове към фундамента. Просто работата се възглага на тотални олигофрени и няма никакъв контрол.Вероятно са завинтили анкерите за захващане на пейката към бетона предварително, преди да се намери точното място за навеса и понеже не им се преработвало са го зарязали така проблема, за да се приключи участъка в срок
Дай снимки.
Вероятно са завинтили анкерите за захващане на пейката към бетона предварително, преди да се намери точното място за навеса и понеже не им се преработвало са го зарязали така проблема, за да се приключи участъка в срок
Нямам път към оная част на града.От снимката се вижда, че по спирката има още довършителни работи. Така, че едва ли ще оставят и пейката... ама нищо, дай да плюем - като за последно, като я махнат ще намерим нещо друго (както стана с релсите).