Лъже бе, нищо не е подавал. Аз вервам на министъра!
Или просто могат да използват по-иновативен подход. Но хората са се превърнали в овце, които дори не желаят да отмъстят за смъртта на децата си, а чакат на какво? Ще му дадат 3 години, т.е. ще го пуснат след 1-2 от затвора. Това ли е справедливото възмездие от държавата?На двете убити в Лесидрен деца бащите, ако хванат убиеца и му строшат колената, та да не може да убива други деца на пътя повече, сигурно ще им дадат повече години отколкото на него...
Или просто могат да използват по-иновативен подход. Но хората са се превърнали в овце, които дори не желаят да отмъстят за смъртта на децата си, а чакат на какво? Ще му дадат 3 години, т.е. ще го пуснат след 1-2 от затвора. Това ли е справедливото възмездие от държавата?
Миналата година един мангал уби 3ма млади хора до Плевен. Без книжка, пиян и прочее. После го пуснаха под гаранция и избяга зад граница. А родителите им, чакат на държавата. Ще има да чакат, ама нали са цивилизовани, нема как.Няма възмездие от държавата. Сами трябва да си го "търсим". Да го хванат родата 5-6 човека, да му направят краката на сол с по едно дърво, после да пуснат дървата в печката, пък айде да докажат кой е нанесъл осакатяващия удар и кой е инструмента на престъплението.... Варианти бол... 10 такива убийци като осакатят, другите ще имат едно на ум, като се качват пияни или да се гонят!
Миналата година един мангал уби 3ма млади хора до Плевен. Без книжка, пиян и прочее. После го пуснаха под гаранция и избяга зад граница. А родителите им, чакат на държавата. Ще има да чакат, ама нали са цивилизовани, нема как.
:-o
Пичове, бързите коли и високите скорости са присъщи за мъжа, без значение какви рискове носи това. Не слагайте всички под общ знаменател с тея мангали от Лесидрен и пияните, дето им идва състезателната муза на 5 ракии. 90% от момчетата, които се занимават с това са безкрайно отговорни и не рискуват живот, освен собствения си.
Бате, това сериозно ли? Как точно бързите скорост те правят мъж. Мъж те прави възпитанието, разбирателството и толеранса по тъпя. Всичко друго е олигофрения. Не го разбирам да се качиш на кола и да караш като идиот в населено място. То като гледам по улиците, много мъже бе бате. Всичките с малки номера обувки.
Ако искат скорости, да се качат на някой полигон, където няма хора и ако искат да скочат от него. Не се базикам или не омаловажавам хората, имащи такава страст, но какво точно ги жегва да въртят гуми, да дават газ до дупка или да влизат в завоя с ръчна? Нещо като оргазъм ли получават, или вътрешно задоволство, че са взели завоя без спирачка, сиреч са се изсмели в лицето на смъртта. Нещо не загравам. Говоря специално за кретените, които го правят по градските булеварди и улици.
Ми сериозно. Не мога да го обясня, но го има това, щото го имаше при мен. На 22 години си купих 200 коня кола и правих точно това, което се обсъжда в темата. Просто го искаш и го правиш със себеподобни, нещо като наркотик, въпреки че е пределно ясно, че не е безопасно. Същото правих и преди това с мотори, докато не се надъних челно в камион и 3 дена в кома с начупени ръце и крака. Това обаче не ми помогна особено, просто преминах към четириколесни. Накрая пак седях почти 2 години без книжка, ама и това не може да те спре... Въпреки че съм вече почти на 40 години още го има това в мене и пак се изпускам понякога.... Както казах, това е нещо като наркомания, правиш го, пък каквото ще да става.
Ами щом е наркомания, трябва да ти вземат книжката. Ако пък искаш да развиваш такива брутални скорости, отиди на някоя писта. Предполагам, че не искаш някой твой колега да се нацепи с мотора си в колата ти, докато си возиш децата, нали? Аз поне не искам и това ме кара да се съобразявам и да съм внимателен, щото обикновено като шофирам извънградско не съм сам, а возя децата. Ако пък толкова някой иска да умре, мога да му дам доста по-добри идеи, от това да взима невинни животи.Ми сериозно. Не мога да го обясня, но го има това, щото го имаше при мен. На 22 години си купих 200 коня кола и правих точно това, което се обсъжда в темата. Просто го искаш и го правиш със себеподобни, нещо като наркотик, въпреки че е пределно ясно, че не е безопасно. Същото правих и преди това с мотори, докато не се надъних челно в камион и 3 дена в кома с начупени ръце и крака. Това обаче не ми помогна особено, просто преминах към четириколесни. Накрая пак седях почти 2 години без книжка, ама и това не може да те спре... Въпреки че съм вече почти на 40 години още го има това в мене и пак се изпускам понякога.... Както казах, това е нещо като наркомания, правиш го, пък каквото ще да става.
Бърза кола не значи висока скорост. Мангалът блъснал децата е бил с ауди 80 - връстник на баба ми. Бързата кола развива висока скорост, ако я настъпиш. Има си места, където можеш да я настъпиш, има си места, където не трябва. Иначе е яко да караш кола над 200 коня, моята в момента е такава. Особено полезна е когато трябва да се измъкна бързо или да изпреваря някой.Пичове, бързите коли и високите скорости са присъщи за мъжа, без значение какви рискове носи това. Не слагайте всички под общ знаменател с тея мангали от Лесидрен и пияните, дето им идва състезателната муза на 5 ракии. 90% от момчетата, които се занимават с това са безкрайно отговорни и не рискуват живот, освен собствения си.
Тия коли са известни с прозвището "циганска мечта" :lol:И сега последно време забелязвам най-често това са се случва със стари BMW-та, обикновени 3ки
Тия коли са известни с прозвището "циганска мечта" :lol:
Ами щом е наркомания, трябва да ти вземат книжката. Ако пък искаш да развиваш такива брутални скорости, отиди на някоя писта. Предполагам, че не искаш някой твой колега да се нацепи с мотора си в колата ти, докато си возиш децата, нали? Аз поне не искам и това ме кара да се съобразявам и да съм внимателен, щото обикновено като шофирам извънградско не съм сам, а возя децата. Ако пък толкова някой иска да умре, мога да му дам доста по-добри идеи, от това да взима невинни животи.
Бърза кола не значи висока скорост. Мангалът блъснал децата е бил с ауди 80 - връстник на баба ми. Бързата кола развива висока скорост, ако я настъпиш. Има си места, където можеш да я настъпиш, има си места, където не трябва. Иначе е яко да караш кола над 200 коня, моята в момента е такава. Особено полезна е когато трябва да се измъкна бързо или да изпреваря някой.