Положението по пътищата

От: Re: Положението по пътищата

Има къде , ама всеки иска да спести 1-2 лева..... В Мюнхен за да караш по центъра ти искат допълнителен данък. Не да паркираш - само да караш от там.
Къде има, дай карта на паркингите в центъра на София.

От: Положението по пътищата

Тази дупка се появи пролетта и беше с диаметър около 10 см, сега е с размерите капака на шахтата. Наскоро асфалтираха дупки на 20 м от нея, питах ги 2 пъти, да минат да сипят 2 кофи асфалт и да я запушат, отговорът беше, че се водела на друга улица, те имали за задача да запушат само дупките на другата улица. Цялата държава е така- олигофрения до шия. Да не ви казвам, че освен шефовете на фирмите изпълнители че крадат като замаяни, ами и работниците им и те. До миналата година един приятел купуваше бензин на лев и нещо от такъв- оператор на машина в пътното строителство. Не знам колко литра са му отпускали на ден за нея, но през ден-два му носеше 11 литрова бутилка от мин. вода... Миналата година имах друг случай: умишлено изрязваха дупки на една съседна улица и ги асфалтираха. Добре, ама до едната кръпка имаше истинска дупка и нея я прескочиха. Като им казах да я запушат поне нея, така и така само отчитат дейност, ми отговориха, че шефа им така им е наредил и няма да я запушат. Извадих телефона и почнах да снимам, помолиха ме да спра, че ще си имат проблеми с шефа си, запълниха дупката и продължиха с интервенцията до края на улицата... Оправия ще има тогава, когато народа излезе да гласува със сопи вместо с бюлетини.
http://prikachi.com/images.php?images/729/8321729s.jpg

От: От: Положението по пътищата

Тази дупка се появи пролетта и беше с диаметър около 10 см, сега е с размерите капака на шахтата. Наскоро асфалтираха дупки на 20 м от нея, питах ги 2 пъти, да минат да сипят 2 кофи асфалт и да я запушат, отговорът беше, че се водела на друга улица, те имали за задача да запушат само дупките на другата улица. Цялата държава е така- олигофрения до шия. Да не ви казвам, че освен шефовете на фирмите изпълнители че крадат като замаяни, ами и работниците им и те. До миналата година един приятел купуваше бензин на лев и нещо от такъв- оператор на машина в пътното строителство. Не знам колко литра са му отпускали на ден за нея, но през ден-два му носеше 11 литрова бутилка от мин. вода... Миналата година имах друг случай: умишлено изрязваха дупки на една съседна улица и ги асфалтираха. Добре, ама до едната кръпка имаше истинска дупка и нея я прескочиха. Като им казах да я запушат поне нея, така и така само отчитат дейност, ми отговориха, че шефа им така им е наредил и няма да я запушат. Извадих телефона и почнах да снимам, помолиха ме да спра, че ще си имат проблеми с шефа си, запълниха дупката и продължиха с интервенцията до края на улицата... Оправия ще има тогава, когато народа излезе да гласува със сопи вместо с бюлетини.
http://prikachi.com/images.php?images/729/8321729s.jpg

Така ли?
https://www.facebook.com/nareeman.s.m/videos/523325624491388/

От: От: От: От: Положението по пътищата

Да, ще гласувам за него. Може ли?

Отсега ми казваш, че ще гласуваш за човек който за първи път чуваш... :lol: в една тема се хвалеше, че си "предприемач", "интелигентен" и още др глупости - само с последния си коментар развенча и двете.

От: От: От: От: От: Положението по пътищата

Отсега ми казваш, че ще гласуваш за човек който за първи път чуваш... :lol: в една тема се хвалеше, че си "предприемач", "интелигентен" и още др глупости - само с последния си коментар развенча и двете.
Приятел, кой какъв е в реалния живот не е тема за доказване във форума. Не бих гласувал за човек, който със сигурност знам, че ще се провали. Иначе, ако излезе интересен кандидат, който чувам за пръв път, но ми хареса житейския му опит и път на развитие, защо да не гласувам за него? А каква е г-жа Фандъкова - учителка. Какъв й е политическия опит? Какви са и политическите успехи, че гласуваш за нея? Реално погледнато, никой не гласува за нея, защото блести с качества. Гласувате за нея, защото е кандидатура на партия ГЕРБ. Както и преди казах - комсомолци.

Приятел, кой какъв е в реалния живот не е тема за доказване във форума. Не бих гласувал за човек, който със сигурност знам, че ще се провали. Иначе, ако излезе интересен кандидат, който чувам за пръв път, но ми хареса житейския му опит и път на развитие, защо да не гласувам за него? А каква е г-жа Фандъкова - учителка. Какъв й е политическия опит? Какви са и политическите успехи, че гласуваш за нея? Реално погледнато, никой не гласува за нея, защото блести с качества. Гласувате за нея, защото е кандидатура на партия ГЕРБ. Както и преди казах - комсомолци.

Гласуваме за нея , защото за първи път от доста време насам в София се работи. Проблеми има , но се вижда и напредъка. А това , че е учителка - някакъв минус ли е че не разбрах ? Не може всички да крещят с мегафони под маси , като Волен Сидеров - от Фандъкова , такова поведения няма да видиш. Пък и нормален човек не иска. В политиката трябва да има повече хора като нея - възпитани, скромни и образовани, които се стараят да работят за хората.

Гласуваме за нея , защото за първи път от доста време насам в София се работи. Проблеми има , но се вижда и напредъка. А това , че е учителка - някакъв минус ли е че не разбрах ? Не може всички да крещят с мегафони под маси , като Волен Сидеров - от Фандъкова , такова поведения няма да видиш. Пък и нормален човек не иска. В политиката трябва да има повече хора като нея - възпитани, скромни и образовани, които се стараят да работят за хората.
Извинявай, но за кой сериозен проблем кметицата е заявила някакво мнение? Не бъркай скромност със скатаване.

А това, че е учителка беше към Нортрант. Сигурен съм, че преди партията да кандидатира Йорданка Фандъкова за кмет на София, никой от вас не я е чувал ;) Пак пиша, тя не е известен човек със собствени постижения, заради които гласуват хората за нея. За нея гласуват, защото е продукт на партията. Значи, ако от партията бяха сложили едно куче с пола, пак щяха да гласуват за него. Схващаш ли ми мисълта?

Нямаш, защото си комсомолец. Те на черното казват бяло. В темата сме пуснали достатъчно примери. Да отида ли да ти наснимам Витошка, за да добиеш представа що е то некачествен ремонт?

Изчакай няколко дни и му наснимай кръговото на Руски памерник...и там ще изкочат прелести. И бате, не са виновни фирмите само, те са си много ок даже, просто по най ниска оферта при тия поръчки е така. ;)

Извинявай, но за кой сериозен проблем кметицата е заявила някакво мнение? Не бъркай скромност със скатаване.

А това, че е учителка беше към Нортрант. Сигурен съм, че преди партията да кандидатира Йорданка Фандъкова за кмет на София, никой от вас не я е чувал ;) Пак пиша, тя не е известен човек със собствени постижения, заради които гласуват хората за нея. За нея гласуват, защото е продукт на партията. Значи, ако от партията бяха сложили едно куче с пола, пак щяха да гласуват за него. Схващаш ли ми мисълта?

Когато за първи път са я представили , може и да е било така. Сега хората ще я преизберат - точно заради постиженията и като кмет. Защото са доволни от това което прави със столицата ни.

Сигурен съм, че преди партията да кандидатира Йорданка Фандъкова за кмет на София, никой от вас не я е чувал ;)

Когато Фандъкова се кандидатира за кмет НЕ беше неизвестна. Заемаше поста министър на образованието.
За ПОРЕДЕН път показа малоумните си доводи :) Аз спирам да пиша по темата, защото е безсмислено.
Но ще очаквам след месец-два да кажеш нещо за състоянието на тревата! Също така може да споделиш мнението за кандидата за когото ще гласуваш. може пък и ние да го подкрепим, ако е някаква находка...

Последно редактирано:
Re: От: От: От: От: От: Положението по пътищата

Когато Фандъкова се кандидатира за кмет НЕ беше неизвестна. Заемаше поста министър на образованието.
За ПОРЕДЕН път показа малоумните си доводи :) Аз спирам да пиша по темата, защото е безсмислено.
Но ще очаквам след месец-два да кажеш нещо за състоянието на тревата! Също така може да споделиш мнението за кандидата за когото ще гласуваш. може пък и ние да го подкрепим, ако е някаква находка...

Те министрите на образованието са много известни... :) Почти колкото на околната среда....просто не е стана известна с нищо. ;)

От: От: От: От: От: От: Положението по пътищата

Безсмислено е, защото не ти достига интелектуален багаж. Министър била на образованието, кажи ми какво е направила и с какво се е отличила от останалите. Колко месеца е била министър, 2? Измисли нещо по-умно :lol:

Ще е интересно ако питаш някой на живо. Кои са предишните три министри на образованието. :)
Избират я 2009 юли за министър, а декемрви става кмет. :lol: Голяма кариера, големи постижения, сигурен съм че Нортрант-а точно за това гласувал за нея :clap:

Сигурен съм, че преди партията да кандидатира Йорданка Фандъкова за кмет на София, никой от вас не я е чувал ;)

чувствам се малоумен...

giphy.gif

Съвет: вече не бъди толкова сигурен :wink: Не два месеца, два дни да беше министър на образованието - то тя щеше да е достатъчно популярна. Все пак това е и първото правителство на Борисов и всички са били насочили внимание към министрите.

НЕ СЕ ОПИТВАЙ да излизаш от ситуацията, а признай като мъж, че сгреши или поне че не се изказа правилно. Всички останали коментари биха били смешни. А за коментара на @Блинки, че министрите на образованието не са известни... освен да търся картинка double face palm, не знам какво друго да направя :( Понякога е по-добре да си замълчиш.

Правителството на Борисов бе известно с това, че смени много министри, всички от тях неуспешни. Хората са гласували за Фандъкова, не защото е била успешен министър (както се опитваш да го изкараш), а защото е продукт на партията. Хващаш се за някаква маловажна информация, като удавник за сламка. Държанието ти става все по-жалко. Комсомолец.

От: От: Положението по пътищата

Хората са гласували за Фандъкова, не защото е била успешен министър (както се опитваш да го изкараш)

НЕ СЪМ КАЗАЛ ТОВА - цитирай ме!
Но ти със сигурност каза, че когато избраха Фандъкова за кмет, тя е била неизвестна!

През 2005 година Йорданка Фандъкова става заместник-кмет на Столичната община по култура, образование, спорт и превенция на зависимости. В началото на 2008 година общинската администрация прави опит да въведе система за записване в общинските детски градини чрез Интернет. При пускането в действие на системата възникват сериозни технически проблеми, което предизвиква множество отрицателни реакции. Фандъкова подава оставка като заместник-кмет, но тя не е приета от кмета Бойко Борисов. Освободен е само ръководителят на Дирекция „Образование“ в общината.

Горе