Положението по пътищата

От: Положението по пътищата

Минавал съм не бой се. Преди време бяха зарязали Сливница в такива изрязъци. Там както се сещаш скоростта е по-височка.... Ама да обвинявам Фандъкова , че фирмата извършваща ремонтите дейности , не е маркирала по- някакъв начин пътния участък в ремонт ми се струва дебилно....
А кой трябва да контролира тия фирми, ако не общинска фирма? А ако си счупя колата и се пребия, кой ще е виновен? Това е постоянно бе, не е конкретния случай. Имам чувство, че бомби са паднали, а не са. Вътрешнокварталните улици са ЛЕШ.

От: Re: От: Положението по пътищата

Добре, айде ще задам въпроса по друг начин :)
За кого би гласувал човек с "нормални" изисквания? :roll:

ъппп??? минаха три дни..
не че съм очаквал друго де... поредното доказателство, че най-лесното е да се плюе :)

От: Re: От: Положението по пътищата

ъппп??? минаха три дни..
не че съм очаквал друго де... поредното доказателство, че най-лесното е да се плюе :)
Никой тука не плюе бе дръвник, говорим с конкретни факти. Не ме интересува кой хипотетично би се справил по-добре, искам да няма такива мизерии. Не е толкова сложно, нарича се КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ.

11947505_1633329536951721_7098474927522689033_n.jpg

Последно редактирано:

по-малоумен отговор не можеше ли :mrgreen: ти обезсмисли изборите. Много пари ще се спестят ако кметовете биват избирани на случаен избор (ези-тура) и след това ни остава само да плюем по форумите :roll:
От Фъндъкова не може да изискваш нищо повече (особено под тази форма (видяхме ферманите на Блинки)), защото тя прави това което й е по-силите. Качеството се ражда с конкуренцията, лошото е, че Фъндъкова няма такава (конкуренция) и затова каквото направи е по-добре от нищо.

Т.е. според теб е най-добре да не коментираме свинщините, в които живеем, така ли?

Когато няма алтернатива защо да се плюе по най-доброто?

Като прочетох това, се сетих за народната мъдрост: "Като няма риба и рака е риба". Ясно защо го е казал народа. :lol:

се сетих за народната мъдрост

Значи потвърждаваш това което казах...
факт е, че попитах за алтернатива и всички мълчат като заклани :oops: като видях как се бяха разписали, викам тези са много начетени - сигурно знаят повече от мен, а то какво се оказа - голословци...

От: От: Положението по пътищата

Значи потвърждаваш това което казах...
факт е, че попитах за алтернатива и всички мълчат като заклани :oops: като видях как се бяха разписали, викам тези са много начетени - сигурно знаят повече от мен, а то какво се оказа - голословци...

Ами така излиза. Докарахме се до там, че в чувала с п.тки, няма нито една останала, само надписа. Да се смее ли, да плаче ли човек...

Ами не знам.. питай предприемачите които жалят за Тато и дават експертни мнения по инфраструктурни проблеми във форум на съвсем друга тематика и очакват нещо да се промени :D

И как реши, че е най-доброто? На база на какво?

На база свършени резултати.
Е да де, на тая база я критикуваме.

Щото гледаш само лошото , а хубавото - не.
Хубаво почти няма, всичко се прави некачествено и през пръсти. Още преди да са открити обектите не стават за нищо. Кое не ти е ясно? Има ли санкционирани - няма. Кой печели следващите проекти - пак същите некадърници. Кой е отговорен за това - кмета.

по-малоумен отговор не можеше ли :mrgreen: ти обезсмисли изборите. Много пари ще се спестят ако кметовете биват избирани на случаен избор (ези-тура) и след това ни остава само да плюем по форумите :roll:
От Фъндъкова не може да изискваш нищо повече (особено под тази форма (видяхме ферманите на Блинки)), защото тя прави това което й е по-силите. Качеството се ражда с конкуренцията, лошото е, че Фъндъкова няма такава (конкуренция) и затова каквото направи е по-добре от нищо.

Инфраструктурата се прави от фирми, които се конкурират помежду си. Въпроса е как тези фирми печелят конкурси и как се усвояват европарите, дали не се преви на 60-70% от изискванията и се пести от материал и качество. В крайна сметка кмета е отговорен дали даден проект ще се направи както трябва или не.

Ти ако правиш ремонт у вас, няма ли да следиш фирмата която ти ремонтира, дали си върши работата качествено.

Ти ако правиш ремонт у вас, няма ли да следиш фирмата която ти ремонтира, дали си върши работата качествено.
Представям си какво е у тях :lol:

Хубаво почти няма, всичко се прави некачествено и през пръсти. Още преди да са открити обектите не стават за нищо. Кое не ти е ясно? Има ли санкционирани - няма. Кой печели следващите проекти - пак същите некадърници. Кой е отговорен за това - кмета.

Аз нямам такива впечатления. А и кмета си ни е супер - има европейска визия за София.

Аз нямам такива впечатления. А и кмета си ни е супер - има европейска визия за София.
Нямаш, защото си комсомолец. Те на черното казват бяло. В темата сме пуснали достатъчно примери. Да отида ли да ти наснимам Витошка, за да добиеш представа що е то некачествен ремонт?

Горе