vaskoa
New Member
Re: От: Помогнете с избора на хостинг до 5$
Едно наистина добре обосновано мнение
ICN.BG не са добър хост.
Едно наистина добре обосновано мнение
ICN.BG не са добър хост.
С какво е по добър SuperHosting.bg от ICN.bg.Аз не смятам ,че SH.bg e по-добър от ICN.bg както излиза от класацията.Кажете ми ако греша в нещо мисля ,че ICN имат по добра характеристика или има нещо ,което не знам.
Ако си на тарифата им от 21лв. можеш да имаш сайт с около 1000 уникални потребители на ден ако имаш много оптимизиран скрипт. Да кажем, че не са особено честни тук. Бих ти обяснил по-надълго и широко защо това изказване не е тъпо и субективно, обаче ми се спи прекалено много. По принцип повечето потребители в този форум не ме питат за детайли, понеже знаят през колко хоста съм минал и колко трудно оставам доволен.Едно наистина добре обосновано мнение
Вчера се свързах с поддръжката и разбрах ,че на СуперСтарт не може да се добавя допълнителен домейнДоколкото си спомням, добавянето на допълнителен домейн струваше по 10 лв. на година.
Вчера се свързах с поддръжката и разбрах ,че на СуперСтарт не може да се добавя допълнителен домейн
Общо взето може да имаш два сайта в този пакет СуперСтарт така ли ?е как не може като:
1. го пише в описанието на пакета 1 Add–on Домейн
2. го направих преди малко
нещо не си разбрал както трябва, а за Фколор, щом няма нито 1 глас прави си заключения, едно време преди мноооооого години се минах леко с пакет от тях все едно ТопХост само, че по скъпо
Добри са... като цяло, обаче с няколко уговорки.Като съм почнал да питам може ли някой да каже няколко думи и за тези от fcolor.bg.Виждам ,че нямат нито един глас има ли някой който ги е ползвал.
Един страничен въпрос
Можете ли да ми кажете има ли такъв БГ хостинг ,който има минимални ограничения на това какво ще хостваш(Warez,torrents,adult и така нататъка)и кой е най-добрия международен хостинг с минимални ограничения.Мерси предварително
Общо взето може да имаш два сайта в този пакет СуперСтарт така ли ?
А това е писмото от СуперХостинг:
Здравейте,
Благодарим Ви, че избрахте да ползвате услугите, предоставяни от СуперХостинг.БГ.
Посоченият от Вас хостинг план СуперСтарт не поддържа добавяне на допълнително количество адон домейни.
Вариантите, които може да ви предложим е ползването на хостинг план СуперПро, в който са включени 7 безплатни и може да добавяте неограничен брой доъплнителни адон домейни на цена 10,00 лв с ДДС за 12 месеца.
Ако изберете в началото хостинг план СуперСтарт и в по-късен етап имате нужда от повече адон домейн, може да направите upgrade на хостинг плана, като се доплаща само разликата за оставащия период.
Ако си на тарифата им от 21лв. можеш да имаш сайт с около 1000 уникални потребители на ден ако имаш много оптимизиран скрипт. Да кажем, че не са особено честни тук. Бих ти обяснил по-надълго и широко защо това изказване не е тъпо и субективно, обаче ми се спи прекалено много. По принцип повечето потребители в този форум не ме питат за детайли, понеже знаят през колко хоста съм минал и колко трудно оставам доволен.
Enough with the bullshit, наскоро пароли на домейни в registrator.bg (хостнат при ICN) изтекоха. Причината е стара и сме я докладвали милион пъти на сума ти български хостове, но само ICN са правят на безсмъртни. Проблемът е свързан с mod_basedir и с това, че можеш да правиш каквото си искаш из чуждите директории ако имаш капка креативност и базови linux познания.
Да обобщим: имат проблем с overselling-а, а България е прекалено малка, за да може някой да си го позволи, както и имат проблем със сигурността и реагирането на репортове.
Мога и още проблеми да ти кажа, обаче са се случили отдавна и не мога да гарантирам колко са актуални.
3. Относно overselling-а, прилагам отново горния линк
http://whois.webhosting.info/91.215.216.38
Всичката подадена от мен информация е лесно проверима и напълно публична. Извинявам се за дългия отговор, но бях длъжен да дам такъв на цитирания от мен пост.