И ти ли бе Бруте? Шитов сайт на собствена система с всичко платено??? :shock:
Ай стига са пали де, сайта ти е шитав и новините са ти такива.
Няма две мнения за това. Това си е точно помия и заради тия сайтове да му се отще на човек да влезе във Фейсбук.
Еле пък тия русофилски изблици ме оставят без коментар.
Не виждам що се сърдиш тука даже? Ако имах такъв сайт не бих се обидил ако кажат, че е шит.
Удри една бира стига се пали за глупости и да се псувате с колегите.
До Кула и Блинки: Искам да ми се изтрие регистрацията в фофума както и всички теми и мнения от мен!!!
Кво се газираш бе?
Изтрий си и сайтовете ако искаш.
P.S. не знам кви журналисти ползваш, ама набързо погледнах да видя - все са си новини от други сайтове и дори не искам да коментирам новините ти, които цитират big5 или квото се води сайт като източник на достоверна информация. Затова попадаш в графата - шитави статии, шитав сайт.
Уни успокой топката, всички знаем, че си програмист и сме виждали сайтовете ти, но пресоляваш манджата
Пич, търсиш под вола теле като се опитваш да ме обиждаш или да се изтъкваш. Нито ми дреме кво ми пишеш, нито къв си.
А за шитавите статии си остава самата истина.
За индексирането нямам грижи, проблема е , че ми дърпат трафика от фейса.
Не взимай генерални решения, а помисли и над себесиНе аз съм тръгнал да я пресолявам както и да е. Лека ви, а Кула или Блинки, ако ми видят призива да го изпълнят, не искам да съм част от общество което се краде един друг, което завижда на успеха на другия и го хули, с който съм се свързал в скайпа за толкова години ще си остане и то който мисля го заслужава.
И ти ли бе Бруте? Шитов сайт на собствена система с всичко платено??? :shock:
Аз говоря за този, който те е копнал. Шитове - тия дето крадът от 100 места, някъде слагат някакви си техни с грешки и така. Но и тези, които спамят могат да се причислят спокойно.
Не 60% къмто 95% стигат.Шитави или не, ако му носят приходи си е ОК. То ако погледнете в Днес.бг коментарите излиза, че 60% от българите са шитави или тролове, ха ха!