Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от приходите

От: Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от приходи

Абе ти луд ли си бе? Въобще да ми говориш, че не съм знаел какво било и какво е сега, жалко, че нямам видео от преди и да отида да ти снимам сега какво е и не само тук, а и на много други места.
Бил говорил с възрастни говорили си трънци, а и нищо не разбираш ти от дума. Ти му казваш куме иване той тича за шлифера да те хване. Писнало ми е от такива като вас.
Колко пъти да ти обяснявам, че тук тогава сме били над 28 000 сега нямаме и 16, тогава не стигаше работната ръка и идваха виетнамци да работят...
Това не е нищо нали? Това не е икономика това е промит седесарски мозък!!!

Човек ти онзи ден изтрещя, не знаеш че сме имали 1500 училища през робстовото, не знаеше че са умирали много други народи във война, не знаеш адски много неща. Както и не знаеш какво е било през 30-те, но ми даваш акъл.

Аз ти казвам, че съм говорил с хора, които от труда сигурно са изхранвали такива лешпери като вас. Ти човек един скапан завод не можеш ми кажеш в околия на селата ви да е бил на печалба. Помни само как лешперствал. Е що фалира този строй?

Какво като са идвали виатнамци, като ти дадох пример човек който създавал благо, а не лешпервал като вас, та той ми каза имахме 7к работници при максимален капацитет от 1к.

Какво искаш да ми кажеш - че лешперите са живяли живота, ами да съгласен съм теб. Когато купона спира и фалира Русия,купона свърши.

Хайде един въпрос твоят велик пилешки мозък да разбере - след като всички са лешперствали и са живяли живота, то как сме го финансирали това? Със силна икономика ще кажеш? А защо 90-та БГ фалира на секунда и обяви мораториум по дълга и почнаха масови фалити? Питай вашите, ти обяснят явно пак бъкел си нямаш от живота или те ще ти кажат лошите хамериканци прецакаха добрият Горбачов :D или Тато го подлъга да се снишаваме в бурята?

От: Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от приходи

Не с теб няма смисъл да се разговаря, хайде пускай си нова или бунака или канала или си чети медиите на "хамерика за България" и не искам да се занимавам повече с теб. Въобще до такава степен ти е промит мозъка, че няма смисъл човек да се опитва да разговаря с теб.
Човек ти онзи ден изтрещя, не знаеш че сме имали 1500 училища през робстовото, не знаеше че са умирали много други народи във война, не знаеш адски много неща. Както и не знаеш какво е било през 30-те, но ми даваш акъл.

Аз ти казвам, че съм говорил с хора, които от труда сигурно са изхранвали такива лешпери като вас. Ти човек един скапан завод не можеш ми кажеш в околия на селата ви да е бил на печалба. Помни само как лешперствал. Е що фалира този строй?

Какво като са идвали виатнамци, като ти дадох пример човек който създавал благо, а не лешпервал като вас, та той ми каза имахме 7к работници при максимален капацитет от 1к.

Какво искаш да ми кажеш - че лешперите са живяли живота, ами да съгласен съм теб. Когато купона спира и фалира Русия,купона свърши.

Хайде един въпрос твоят велик пилешки мозък да разбере - след като всички са лешперствали и са живяли живота, то как сме го финансирали това? Със силна икономика ще кажеш? А защо 90-та БГ фалира на секунда и обяви мораториум по дълга и почнаха масови фалити? Питай вашите, ти обяснят явно пак бъкел си нямаш от живота или те ще ти кажат лошите хамериканци прецакаха добрият Горбачов :D или Тато го подлъга да се снишаваме в бурята?

Колкото до училищата, знаеш ли, че във всеки град е имало по доста по времето на Живков, тук имаше 4 + 6 детски градини, + 6 предучилищни. Във всяко село имаше училища, а сега всичко е разрушено!!! Не ми говори глупости, когато не си ходил никъде, и нищо не знаеш!!!

Не с теб няма смисъл да се разговаря, хайде пускай си нова или бунака или канала или си чети медиите на "хамерика за България" и не искам да се занимавам повече с теб. Въобще до такава степен ти е промит мозъка, че няма смисъл човек да се опитва да разговаря с теб.

Голям палячо си, какво съм казал в тази тема свързано с която и да е медия свързано с цоца - това което писах е архив от 30-те, а по рано дадох линк от инвестора - така, че какви медии те гонят? Това, че си с промит мозък и не можеш мислиш и да пишеш аргументирано е твой проблем. Обсъждахме как си мечтаеш да лешперстваш, което лошо няма трябва си намериш спонсор само? Каква Хамерика видя какви 5 лева. Дал съм ти само исторически факт, на които ти не можеш да ми отговориш.

Теб те разбра целят форум, че си от женски пол след като изтрещя онзи ден и не можа като мъж да кажеш нищо и си плю на цялото достойнство или си мъж, но си платен трол - той трола няма достойнство, на един прост въпрос не можеш отговориш.
А моя грешка отговоряш с рефрена аз с промити мозъци не говоря - сигурен съм един на мама и тате баба и дядо и ако не е ставало както искаш си почвал да цивриш, сега минаваш в емоционален амок и всички са ти с промити мозъци. Един скапан въпрос не можеш да отговориш. Аз спирам да ти пиша вече разбрахме какъв си пък и нова драма от теб не искам да гледам, че почва ме хваща страх ...

ПП Чак съжалявам, че се скарах с @Владко(по едно време в един една тема - а и дано още е валиден баса с него :)), момчето беше 1000 пъти по сериозно от теб, и като му давах аргументи поне се опитваше аргументирано да ми опонира ..

Последно редактирано:

Колкото до училищата, знаеш ли, че във всеки град е имало по доста по времето на Живков, тук имаше 4 + 6 детски градини, + 6 предучилищни. Във всяко село имаше училища, а сега всичко е разрушено!!! Не ми говори глупости, когато не си ходил никъде, и нищо не знаеш!!!

Тролче, ставаше дума за робството - какъв Тато кви 5 лева. Ти човек съвсем изтрещя Тато сигурно сутрин обед и вечер го целуваш по голото теме, в смисъл всяки извратеняци има - щом само тато виждаш. Аз му говоря робство 1500 училища, че не е знаел, уни трола ми вика по тато имахме повече - wtf??!

Пак ти казах, не прави логически индукции ... явно не си го разбрал та ще ти го кажа на по прост език белкем го разбереш. Не съди и обобщавай за всички спрямо твоето гледище. Това, че най-много си ходил до Пловдив не значи, че всички сме толкова ограничени.

Абе не че нещо ама сигурно е имало училища по селата щото е имало хора по селата. Сега за какво ти е училище на място където като няма деца за 1 клас? Всичко се изсели от селата към големите градове или чужбина. На село останаха само стари хора , които рано или късно ще си отидат и тези села ще изчезнат въобще.

От: От: Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от при

Смешник, троленето е твоя професия моята няма нищо общо с него, като искаш питай и шефовете и други във форума. Виж аз поне знам как си си натрупал мненията и със каква цел!!!
Много се запали тотално изтрещявате герберчетата когато ви натиснат и ви кажат истината. Дори и смисленни мнения не можете да дадете и аргументи нямате, тук сте само с цел да се дерете с хората и да хващате за шлиферите. Двамата с бърню сте си лика прилика, и не го казвам за първи път!!!
Тролче, ставаше дума за робството - какъв Тато кви 5 лева. Ти човек съвсем изтрещя Тато сигурно сутрин обед и вечер го целуваш по голото теме, в смисъл всяки извратеняци има - щом само тато виждаш. Аз му говоря робство 1500 училища, че не е знаел, уни трола ми вика по тато имахме повече - wtf??!

Пак ти казах, не прави логически индукции ... явно не си го разбрал та ще ти го кажа на по прост език белкем го разбереш. Не съди и обобщавай за всички спрямо твоето гледище. Това, че най-много си ходил до Пловдив не значи, че всички сме толкова ограничени.

Ами защо всички околни села учениците идват да учат тук??? Нали няма нужда, а училищата нямат нищо общо с преди, мисля вече обясних. Това, че някой не иска да приеме истините и, че постоянно се дразни когато му се кажат е друг въпрос!

Абе не че нещо ама сигурно е имало училища по селата щото е имало хора по селата. Сега за какво ти е училище на място където като няма деца за 1 клас? Всичко се изсели от селата към големите градове или чужбина. На село останаха само стари хора , които рано или късно ще си отидат и тези села ще изчезнат въобще.

От: От: Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от при

Смешник, троленето е твоя професия моята няма нищо общо с него, като искаш питай и шефовете и други във форума. Виж аз поне знам как си си натрупал мненията и със каква цел!!!
Много се запали тотално изтрещявате герберчетата когато ви натиснат и ви кажат истината. Дори и смисленни мнения не можете да дадете и аргументи нямате, тук сте само с цел да се дерете с хората и да хващате за шлиферите. Двамата с бърню сте си лика прилика, и не го казвам за първи път!!!

Хаха ново падение в женското тролче Уни, не използвай мойте аргументи срещу теб - от онзи ден те питах защо изтрещя без отговор, днес те питам защо фалира тази могъща икономика нулев аргумент. Питам те какви медии кви пет лева пак мълчиш като пукъл. Само мишкарстваш и лешперстваш супер си момче супер.

Дори днес исках да дам репутация на Алана, Алане имаш една от мен заради смисленият разговор който се заформи и изхода от спора с много добър тон - похвално! Та само с теб, човек не може се говори по точно ти не можеш говориш с 1 смислен аргумент. Имали смисъл пак те питам за 10 пъти за падението ти за заплахите и т.н но няма смисъл разбрахме, че си или от женски пол или платен трол няма какво друго да е.

А и платено тролче, 1 година по стар съм от теб в този форум и ако пилешкият то мозък можеше да направи 2 и 2 щеше да разбереш, че от тези 3,4к мои коментари няма нито един от политика защото не се индексират. Та пилешкият ти мозък може ли да разбере как се правят такива коментари и как се прави тази репутация без даване на смислени аргументи(за прокола нито една не съм получвал по линия програмирането защото не разбирам, но сигурно всички твои са по тази линия)? Все пак нямам теми като теб да се жалвам за всички лични неуспехи, както и клюкарските теми. Знам, че искаш да разбираш нещо различно от ИТ-то примерно инвестиции, финанси, икономика, бизнес, предприемачество и т.н - то с жълти сайтове не става, някоя креативна идея си трябва, така че разбирам ти комплексите, но не си ги избивай така - намери си някоя жена или спонсор. Хайде вземи направи нещо продуктивно, да ти кажем едно браво!

Ами защо всички околни села учениците идват да учат тук??? Нали няма нужда, а училищата нямат нищо общо с преди, мисля вече обясних. Това, че някой не иска да приеме истините и, че постоянно се дразни когато му се кажат е друг въпрос!

Защото общо от всичките около теб села - децата се побират в едно училище. Преди е имало повече деца и е имало необходимост да има толкова училища в селата. Сега няма.

Абе има си бе човек, но не в това е въпроса, а и ти няма как да знаеш какво е наоколо защото не си го видял. Пък и не съм почнал да говоря аз за броя на училищата.
Иначе разходи се някой ден из провинцията в по-малките градове или села и да видиш как всичко е разрушено и унищожено. Ей сега като се постопли някоя събота или неделя просто се разходи и виж колко стари сгради и училища и предприятия са в разруха изпочупени разбити и вече просто нямам думи. Не го слушай блеката той дори не е живял тогава и не знае за какво иде реч.
Защото общо от всичките около теб села - децата се побират в едно училище. Преди е имало повече деца и е имало необходимост да има толкова училища в селата. Сега няма.

Абе има си бе човек, но не в това е въпроса, а и ти няма как да знаеш какво е наоколо защото не си го видял. Пък и не съм почнал да говоря аз за броя на училищата.
Иначе разходи се някой ден из провинцията в по-малките градове или села и да видиш как всичко е разрушено и унищожено. Ей сега като се постопли някоя събота или неделя просто се разходи и виж колко стари сгради и училища и предприятия са в разруха изпочупени разбити и вече просто нямам думи. Не го слушай блеката той дори не е живял тогава и не знае за какво иде реч.

Има си статистика , българското село със всяка година намалява и изчезва. Младите тичат в големите градове или в чужбина . От там децата са хипер малко и не могат да запълнят училищата. Това е истината. Жалко е но това е положението , никой не можеш да го вържеш на село да копае картофи и да гледа козички, щото там е по-спокойно от града и по здравословно.

Защо си мислиш, че е толкова лошо да се копаят картофи или да се работи в земеделието. Тук идваме пак на темата за образованието, което за жалост е под всякаква критика в момента. Ние не се учим както преди да обичаме и уважаваме историята, а на омраза, чалга и простотии. Няма как да очакваш учител който спи със ученик да го възспита на каквото и да е, а после се чудим защо така. Не ценим миналото си защото постоянно по медиите ни проповядват коко било лошо и колко ужасно точно хора които са получили всичко което имат точно по това време , доста откраднали след него. Не знам как и по какъв начин да го кажа, хората можеха да строят и всичко да работят и всичко се развиваше, а сега няма нищо и то точно зареди това, че се изкраде всичко което беше натрупано и всичко се изнася извън България.
Самият бойко го каза преди няколко седмици ( верно плагиатствайки от Волен ), но това не е важно. Важно е да се осъзнае човек, а не да е само интереса клати феса, аз не искам фес на главата нито пък американска или руска шапка искам си това което беше да се върне веднага в ръцете на държавата от тези които я окрадаха и оставиха сума и народ да страда, бутнаха всичко създадено и позволиха младите да се налага да ходят да слугуват навън, а не да си работят тук.
Има си статистика , българското село със всяка година намалява и изчезва. Младите тичат в големите градове или в чужбина . От там децата са хипер малко и не могат да запълнят училищата. Това е истината. Жалко е но това е положението , никой не можеш да го вържеш на село да копае картофи и да гледа козички, щото там е по-спокойно от града и по здравословно.

Да няма общо с гласуването на дълга? :drama:

7962906Y.jpg

Атака трябва да се пази като цвете , самият Волен го каза :D :D :D ама Бойко прегази цветето :D

за кой ли път питам - според тебе гербав ( горния ) - боко сам ли реши да вземе заем 16 милиарда или му го подшушнаха от ЕС/НАТО- и ако да - защо?

Кой питаш братле тея дето млъкнаха и нямат нови опорни точки ли?
за кой ли път питам - според тебе гербав ( горния ) - боко сам ли реши да вземе заем 16 милиарда или му го подшушнаха от ЕС/НАТО- и ако да - защо?

Мда, това е синдром. Нарича се - "село мечта" или "малък град мечта". В тези села и градове всеки мечтае да се махне от тях. Едно време му викаха урбанизация.
Някои от нас помнят, че за да се преместиш да живееш в голям град, ти трябваше гражданство. Иначе си загазил. Жените от малките градчета и селата се женеха за граждани, за да могат да спечелят гражданство. Някои успяваха, но повечето - не. За това и селата бяха пълни.
Държавата обаче беше решила проблема с мечтите на докторите и учителите (те мечтаеха никога да не работят в села и малки градове). Беше въвела разпределение на назначенията. Ако нямаш връзки "печелиш" назначение да си лекар в някое забутано родопско село, дето идва един рейс на 2 дни. Така имаше огромен шанс, някой мнооого добър лекар или учител да попадне в някакво диво село. И така поне 3-5 години. Докато натрупа стаж и може да кандидатства на работа в големите градове. С тия назначения специалистите си плащаха на държавата "безплатното" обучение. Сега има нещо подобно, но е изместено към фирмите - плащат ти обучението, като сключиш договор, че ще работиш във фирмата 3 години след като завършиш.
Абе, що не си разговаряте с родителите и бабите? Те много добре помнят как ставаха нещата!

Отговорих ти още на 3та страница на въпроса. Това че не четеш си е твой проблем....

Герб го решиха защото вече имат опита от първото управление, когато БСП пак беше разсипало държавата , спрени пари по програми и куп заеми и дупки - тогава го нямаха тоя опит и потънаха. Сега вече го имат и няма да паднат в същия трап пак. Тези пари ще му осигурят комфорта да изплати заемите и да проведат нужните реформи до края на управлението им.

Горе