Може би има начин да се направи подобен скрипт за показване на рекламата само на посетители от чужбина...
Това е доста лесно. Даже май може и с джава скрипт да се направи. Ако имаш интерес кажи да пробвам нещо.Съжалявам, но в момента не мога да ви дам оферта за подобна реклама, която да се показва само за посетители от чужбина. Чисто технически не мога да го направя.
Бизнесът на хората не се прецаква с даване на информация,която е важно да се знае от потребителите,а със съвсвем други похвати,но това е друг въпрос...Явно в този форум ще се толерират дребните тарикатиИзчистих темата, искам да кажа:
- Без излишни караници и спорове, и други подобни извън темата, ако искайте създайте нова.
- Ако имам измама и друго, нека се репортне, а не спам в темата, все пак бизнес се прави тук.
- Кой какъв сайт бил, не знам дали има нещо общо с офертата на потребителя.
Ще се трие всичко, което е извън темата. Не прецаквайте бизнеса на хората тук, често се случва вече.
Моля, продължете с търговията.
В този форум се толерира честността. Ако има нередности, има репорти и се прилагат доказателства.Бизнесът на хората не се прецаква с даване на информация,която е важно да се знае от потребителите,а със съвсвем други похвати,но това е друг въпрос...Явно в този форум ще се толерират дребните тарикати
Посещенията са абсолютно на 100% реални. Всеки рекламодател при нас получава подробна статистика за трафика.Посещенията не ми се виждат реални.
С всеки refresh на страницата в tyxo посещенията се трупат с доста цифри нагоре.
Май имате script-че
Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ.
Това е ФБ АПИ (срипта е във ФБ, а не на сайта), и е напълно легално, съобразено с правилата на ФБ. Това е на принципна на РСС, като единственото нещо, което прави е да взима поста от сайта и да го публикува във фен страниците във ФБ (които са около 600К фена вече, затова и трафика е голям).Toчно заради тези скриптове хванат ли те, ще забранят всякакъв вид скрипт от сайта ти.
Та не ми стана ясно как за секунди се трупат по 20 посещения?
И се заклеваш, че не си ползвал скрит лайк бутон или подобно в този или друг свой сайт, така ли да разбираме?Това е ФБ АПИ (срипта е във ФБ, а не на сайта), и е напълно легално, съобразено с правилата на ФБ. Това е на принципна на РСС, като единственото нещо, което прави е да взима поста от сайта и да го публикува във фен страниците във ФБ (които са около 600К фена вече, затова и трафика е голям).
Така че уважаеми всичко е абсолютно законно, легално и трафика си е съвсем реален - погледнете, коментарите, препоръчванията и т.н. на всяка публикация...
Кое от "Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ. " не разбра?!?!!?И се заклеваш, че не си ползвал скрит лайк бутон или подобно в този или друг свой сайт, така ли да разбираме?
Искаш да кажеш,че във фейсбук никога не са публикувани статии ,за които се искат 18 години и трябва да цъкнеш "Да" или "Не",не е бил слаган скрит Like бутон към официалната страница на сайта (Новината),така ли?Питам като потенциален клиент,може и да ме убедиш да рекламирам продукта си в твоя сайт,все пак малко са сайтовете в България,които за кратко време стават толкова популярни. Предполагам има някаква скрита иновация в този иначе професионален сайт за новини,в който всички статии са копирани?Интересно ми е как преди време ми направи поръчка за страницата ти Родопчани,която беше едва 80 души на 01.12.11,а сега над 40 хиляди,предполагам си я напълнил със снимки като тази http://www.facebook.com/photo.php?f...52377146.60114.275751679127140&type=1&theater ,която оставям без коментар Всеки,който разбира от ФБ ще види,че страницата е активна през 7-10 дни,а в периода май-юли няма никакви публикации...Или ти си най-големият тарикат тук,или ние нищо не разбираме и само си правим илюзии.Ако ми дадеш отговор на тези въпроси,пак повтарям имам реален интерес,бих рекламирал при теб,дори дългосрочно.Кое от "Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ. " не разбра?!?!!?
Кое от "Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ. " не разбра?!?!!?
И се заклеваш, че не си ползвал скрит лайк бутон или подобно в този или друг свой сайт, така ли да разбираме?