Sky
Well-Known Member
От: Re: От: Предложете блог CMS за потребители "идиоти"
Ще го погледна, мерси.
Ей сега попитах един ако трябва да си активира регистрацията чрез линк изпратен на имейла му дали ще се справи сам и отговора беше:
- КО?
Май ще трябва да запрятам ръкави и да сглобя нещо сам и да сложа еййтаквиз големи букви с разяснения навсякъде.
WP има най-утрепаната потребителска част.Бате, това не е добра новина, че не се справят с WP. Защото за друго нещо по-просто от готовите и популярни неща, не се сещам.
Все мислех, че WP с няколко плъгина ще е решение.
Мани, сайта е за мен, не е за клиент.Според мен на такива хора, които не желаят да положат елементарни усилия, за да научат елементарни неща не може да се помогне почти по никакъв начин. Освен да отделят някаква сума на месец и да наемат човек, да им администрира сайта.
100% уникален контент!!!! За седмица съм в топаГрупа за милиони имаш, каква е идеята, представи си анонимен коментар от сорта:" хай-бате соске кате джас хасмукар на вилица турлюгювеч"
Погледни CMS Made Simple. Имам направени 15тина сайта с него и до сега на ми се е налагало да обяснявам на клиентите, как да се оправят с контролния панел! WP в сравнение с него е, като за вишисти. Ако имаш въпроси питай.
Ще го погледна, мерси.
Ей сега попитах един ако трябва да си активира регистрацията чрез линк изпратен на имейла му дали ще се справи сам и отговора беше:
- КО?
Май ще трябва да запрятам ръкави и да сглобя нещо сам и да сложа еййтаквиз големи букви с разяснения навсякъде.