Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

С кво го локализираш? Предлагам да му казваме Муни, по-нежно, за да е по-склонен да влезе.

Аз освен да поразтъркам малко титкоините, щом бластер държи да ги види, че им е малко дребен курсът, да се увеличи покупателната им способност.
Поразтъркай ги, ама твоите ти пълнят шепата, значи и на Бластера ще му стигнат, освен това - той е по уголемяване на покупателна способност, чрез масаж.

Трябва да дойда да ги снимам с големия обектив, ако трябва да се разтъркат ще ги ратъркаме и обектива ще забършем за да са по качествени снимките, а пък Нанди пак може да я викнеш да помага

На кой от двамата да помагам ?:lol: Ти си змей, Лилето е добра със секирата, ако до мен сте опрели - не са добре нещата...

Поразтъркай ги, ама твоите ти пълнят шепата, значи и на Бластера ще му стигнат, освен това - той е по уголемяване на покупателна способност, чрез масаж.
Да приготвям ли стойката и обектива

Мхмхм, от толкова търкане минахме стотарката и пак няма резултат (малки са ми шепите) - освен наистина, когато бластерът като дойде да ги снима, да ги разтърка. Може да се наложи и нанди да помага в забърсването на обектива.

На кой от двамата да помагам ?:lol: Ти си змей, Лилето е добра със секирата, ако до мен сте опрели - не са добре нещата...

Ми то осветителката май се оказва прейбана ама ако не щеш да викаме друга

Да приготвям ли стойката и обектива

Приготвяй, и тоя път се цели точно, да не го отнесе пак някое невинно хайванче.

Ми то осветителката май се оказва прейбана ама ако не щеш да викаме друга

Ако искаш, и осветител ще викнем. Някой по-ячък, че да може да удържа обектива. Таковата, де - прожекторите.

Мхмхм, от толкова търкане минахме стотарката и пак няма резултат (малки са ми шепите) - освен наистина, когато бластерът като дойде да ги снима, да ги разтърка. Може да се наложи и нанди да помага в забърсването на обектива.

Хм, нещо много второстепенна роля ми давате, аз съм доминиращ тип и не мога да стоя пасивно...

Приготвяй, и тоя път се цели точно, да не го отнесе пак някое невинно хайванче.
Всички носим отговорност за качеството на снимките, така че не ме разсейвайте, да не го отнесе някой

Хм, нещо много второстепенна роля ми давате, аз съм доминиращ тип и не мога да стоя пасивно...

Е, глупости - ти активно ще го търкаш, докато го полираш до блясък :D Ако има земетресение, аз сигурно ще съм под леглото, така че ще се наложи да проявиш инициативност.

Добре ти ще ги поразтъркаш, а пък ако се запути обектива двете с Лилето ще го забършете, имаме ли сделка

Е, глупости - ти активно ще го търкаш, докато го полираш до блясък :D Ако има земетресение, аз сигурно ще съм под леглото, така че ще се наложи да проявиш инициативност.

Егати... и ся кво ? Да се надявам на катаклизми, та да намажа и аз, иначе търкай обектива...а обектива за Лили. Пфуу, дее и късмет..

Добре ти ще ги поразтъркаш, а пък ако се запоти обектива двете с Лилето ще го забършете, имаме ли сделка

А, ти нещо май започна да се скатаваш ! Уж ти уголемяваше с търкане, а се оказа, че аз ще го правя. Не, че се дърпам, ама аз ако имах такива способности, първо мойте ш'си оправя.

А, ти нещо май започна да се скатаваш ! Уж ти уголемяваше с търкане, а се оказа, че аз ще го правя. Не, че се дърпам, ама аз ако имах такива способности, първо мойте ш'си оправя.

Ти се надявай да има катаклизъм, че иначе бая работа ще ти се отвори - бластерът май само ще седи и ще гледа.

Не ти ли стига че ще забършеш запутения обектив

Тц, ич таман не ми стига!

Ти се надявай да има катаклизъм, че иначе бая работа ще ти се отвори - бластерът май само ще седи и ще гледа.
Така се оказа накрая...

Аз затова се надявам и някой квалифициран осветител да се включи.

Май се оказа, че мосю се е прекръстил на Н'мусайбе!

Не е верно ще ви щракам на поразия, цяла фотосесия ще ви направя и ще останете доволни като от след земетресение

Горе