Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Издръжлив човек ще излезе Бластер. Предлагам да му дадем бонус за джентлементство и издръжливост.

Двойна доза зоб !:lol::lol::lol:
Ха честита ви 100-тна страница с лигавщини!

Отклонение винаги има но ие в рамките на стандарта и се приема за приятелска стрелба, тъй че сама трябва да се усмихвате

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ама каква интуиция, аз да не съм Нанди.
На 3D-то още се изгубих и при липса на достатъчно буквализъм съм безполезен :D .
Ти ако не си буквалист, не знам кой е ! След вчерашната забележка за горнището на анцуга, направо трябва да те е срам да ме обвиняваш.

Двойна доза зоб !:lol::lol::lol:
Ха честита ви 100-тна страница с лигавщини!

Айде, да ни е честита! :beer:

Ама каква интуиция, аз да не съм Нанди.
На 3D-то още се изгубих и при липса на достатъчно буквализъм съм безполезен :D .

Освен да ти пиша ЛС :) Че да не се изтрепят да ми пращат знайни и незнайни предприемачи шоколад, ако си постна публично адреса :)

Отклонение винаги има но ие в рамките на стандарта и се приема за приятелска стрелба, тъй че сама трябва да се усмихвате

Приятелска стрелба ??? И такава ли има ?
Мосю, предпочитам да се придържате само към уговорените цели !

Ми да поканим автора на темата да почерпи по една ракия

Той отиде да пие предизборно - уиски.

И като пие не може да пише ли
Ми явно - не. Предупреди ни момчето, та да не ревем за него.

Айде, давам 2 титкоина на този, който върне уни в лоното на спама. Преди да сме прехвърлили стотната страница!

HAЙДЕ ЧЕ МАЧА ФИНАЛА НА ШАМПИОНСКА ЛИГА ПОЧНА!

HAЙДЕ ЧЕ МАЧА ФИНАЛА НА ШАМПИОНСКА ЛИГА ПОЧНА!

Кои са на финал ? Ако не е Барса, няма значение..

Айде, давам 2 титкоина на този, който върне уни в лоното на спама. Преди да сме прехвърлили стотната страница!
Тука големи награди се обявяват. Ще трябва да почакаш малко, че съм на път да локализирам Муньо, а с 100 евро мисля първо да ида на море - не при издирвания обект, разбира се.

Тука големи награди се обявяват. Ще трябва да почакаш малко, че съм на път да локализирам Муньо, а с 100 евро мисля първо да ида на море - не при издирвания обект, разбира се.

С кво го локализираш? Предлагам да му казваме Муни, по-нежно, за да е по-склонен да влезе.

Аз освен да поразтъркам малко титкоините, щом бластер държи да ги види, че им е малко дребен курсът, да се увеличи покупателната им способност.

Аз освен да поразтъркам малко титкоините, щом бластер държи да ги види, че им е малко дребен курсът, да се увеличи покупателната им способност.
Трябва да дойда да ги снимам с големия обектив, ако трябва да се разтъркат ще ги ратъркаме и обектива ще забършем за да са по качествени снимките, а пък Нанди пак може да я викнеш да помага

Горе