Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Домъчня ми! Хайде спорна и креативна....
И на нас ни е мъчно - плачем и пишем, пишем и плачем, но като цяло се държим. И на теб спорна и креативна!

PAGE NOT FOUND The page /picture/tiesha maher hot yoga 7.jpg could not be located on this website
Не разбрах кво са иска от нас, но повече няма пускам клипчета с краставици че работата стана прекалено вегетарианска и салама ще залежи

Бластер, дай да почнем с упражненията аматьорската, пък да се надяваме че после и пофесионалистките ще дойдат!

То аматьорската лесно друго си е някой кака да отвори чакра и да покаже някой поза

Тва йогата май е за търпеливи хора. Ако не се науча да си качвам краката зад врата за три урока, сигурно ще се отчая сериозно.

Две девойки си говорят. Едната се заглежда в ръцете на другата и й казва:
- Муцка, ти що непрекъснато си гризеш ноктите? Виж на какво са ти заприличали ръцете. Да знаеш, това всичкото е от стреса. Що не вземеш да се занимаваш с нещо? Чувала съм, че ако се занимаваш с йога, всичко ще ти мине...
След няколко месеца двете се срещат отново. Девойката с изгризаните нокти този път е с идеален маникюр.
- Видя ли, ма? Казах ли ти, че йогата ще ти помогне?
- Помогна ми и още как. Сега спокойно си гриза ноктите на краката.

Тя и Нанди каза че зад врата не може, затуй иска да ги качва на моя врат

Шоколада на Нокето хубав ли беше, ще се разнежеш от толкоз шоколад поне адреса му знайш ли ил да ти давам моя

Шоколада на Нокето хубав ли беше, ще се разнежеш от толкоз шоколад поне адреса му знайш ли ил да ти давам моя

Хубав е, все още не съм го изяла всичкия - чак толкова способна не съм. Не му знам адреса, анонимно дарение беше :) Искаш нещо да ти пратя ли, че ще си даваш адреса :)

Е не съм толкоз нагъл, друго исках да кажа ама съм слаб в обясненията. Прическата и боядисването ако са станали пирфектно може да покажеш на аватара или да пуснеш снимка

Е не съм толкоз нагъл, друго исках да кажа ама съм слаб в обясненията. Прическата и боядисването ако са станали пирфектно може да покажеш на аватара или да пуснеш снимка

Първо ти като джентлемен следва да покажеш снимка, а после и аз може да ти покажа.

Аз не съм си праял прическа и съм още рошав рунгел никви шокалади няма ми пратите, ае първо ти пък след туй може и космати гърди да покажа

Тя и Нанди каза че зад врата не може, затуй иска да ги качва на моя врат

Нанди няма да ти даде да й гризеш ноктите, ако си кача крака на врата ти, ще бъде с друга цел.
Лиле, и ти ли не можа да отвориш пиктчърса ? Споко за йогата - не е задължително да си каучук, освен това новите попълнения в групата ще внесат толкова тестостерон, че няма да искаш да си тръгнеш, камо ли да се отчайваш.

Аз не съм си праял прическа и съм още рошав рунгел никви шокалади няма ми пратите, ае първо ти пък след туй може и космати гърди да покажа

Аз също не съм си правила прическа, просто си боядисах малко перушината и даже не ми хвана виолетовото...

Който много държи на снимка, той първи показва. Надявам се все пак, че не си останал с някакви погрешни впечатления, че съм позаблудила се кандидатка за Мис Свят, пишеща у предприемачески форум.

Нанди няма да ти даде да й гризеш ноктите, ако си кача крака на врата ти, ще бъде с друга цел.
Лиле, и ти ли не можа да отвориш пиктчърса ? Споко за йогата - не е задължително да си каучук, освен това новите попълнения в групата ще внесат толкова тестостерон, че няма да искаш да си тръгнеш, камо ли да се отчайваш.

Да, излиза ми това:
Page Not Found

The page /picture/tiesha maher hot yoga 7.jpg could not be located on this website.

We recommend using the navigation bar to get back on track within our site. If you feel you have reached this page in error, please contact a site operator. Thank you!

Хич не съм се отчаяла - имам импозантно телосложение и мога да гледам лошо - мечтата на всеки нежен и изискан мъж съм при евентуални мелета при посещения на кръчми и стадиони.

Който много държи на снимка, той първи показва.

Тогава поне на кака Каси я покажи - тя първа си показа снимката. Бластера обещава, че няма да гледа.

Тогава поне на кака Каси я покажи - тя първа си показа снимката. Бластера обещава, че няма да гледа.

То убаво, но и показването на снимки е като кексенето - трябва да има взаимно желание - един да иска да гледа, друг - да показва.

Да, излиза ми това:
Page Not Found

The page /picture/tiesha maher hot yoga 7.jpg could not be located on this website.

We recommend using the navigation bar to get back on track within our site. If you feel you have reached this page in error, please contact a site operator. Thank you!

Хич не съм се отчаяла - имам импозантно телосложение и мога да гледам лошо - мечтата на всеки нежен и изискан мъж съм при евентуални мелета при посещения на кръчми и стадиони.
Ето тогава ще правим тая поза, щото ще сме по двойки, оная одеве беше само за грявка за момчетата.
mary-couple2-1024x732.jpg

Може ли да съм на мястото на мъжа, че по-лесно ми изглежда?

Може, на мен ''протягащо се куче'' ми е играчка. Нали двойките ще са: ти и аз-едната и dnc с Бластера ?

Горе