Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Може, на мен ''протягащо се куче'' ми е играчка. Нали двойките ще са: ти и аз-едната и dnc с Бластера ?

Ако са така двойките, е ясно, че аз и бластер ще сме мъжовете в тях :D

Ако са така двойките, е ясно, че аз и бластер ще сме мъжовете в тях :D

Ааа, не подценявай Митето, с тоя мустак си е направо, като латиноамерикански диктатор. Бластера има мустак само на аватара май... Бластер имаш ли мустак, брада, катинарче ?

Ааа, не подценявай Митето, с тоя мустак си е направо, като латиноамерикански диктатор. Бластера има мустак само на аватара май... Бластер имаш ли мустак, брада, катинарче ?

Ъх, кой е Митето? dnc?

Да, Митко е ...

нандито по мустаки си пада :)

Малко офтопик - мярнах че другиден ще пускат нови TLD-та, таргетирани към туристическия бизнес, пътувания и т.н.: https://www.namecheap.com/domains/new-tlds.aspx
(dnc може да се интересува)

нандито по мустаки си пада :)

Не, само по латиноамерикански диктатори, но те пък са предимно мустакати.:lol:

Няма кой да писва братле, аз за кода хайде ама после текст не ме пипай :)
Иначе готино предложение.
Малко офтопик - мярнах че другиден ще пускат нови TLD-та, таргетирани към туристическия бизнес, пътувания и т.н.: https://www.namecheap.com/domains/new-tlds.aspx
(dnc може да се интересува)

Начи, ако трябва да ти привлеча вниманието нема да се бръсна поне две седмици :p
Не, само по латиноамерикански диктатори, но те пък са предимно мустакати.:lol:

Е, ти офтопик на офтопика правиш - значи си е онтопик за форума.

То, в кръчмите и доста работа се върши, ей така на по чашка и раздумка..
Обаче се притеснявам за Бластера, дали не е започнал сам някоя сложна асана (без подръжка) и сега лежи и вие, парализиран завинаги, а ние се хилим тука...

Начи, ако трябва да ти привлеча вниманието нема да се бръсна поне две седмици :p

Ма как ш'се бръснеш, бре ! Аз по гъстотата на окосмяване ги подбирам - такива ''унисекс'' не ми фали.

Искам някой да ме ощипе здраво и сериозно говоря.

Космите не са нищо, а и аз не съм от косматите мъжове :)
Ма как ш'се бръснеш, бре ! Аз по гъстотата на окосмяване ги подбирам - такива ''унисекс'' не ми фали.

То, в кръчмите и доста работа се върши, ей така на по чашка и раздумка..
Обаче се притеснявам за Бластера, дали не е започнал сам някоя сложна асана (без подръжка) и сега лежи и вие, парализиран завинаги, а ние се хилим тука...

Представяш ли си да е решил да пробва тая сложна асана с голата разновидност на йогата? :D И сега да стои гол, сгърчен от болка и ридаещ. Дано да го намери някоя комшийка.

Ама всъщност защо така все най-лошото си мислим? Може да си прави прическа в момента, за да е хубав на снимките, които ще ми изпрати :-o Нали има една приказка - няма втори шанс за първо впечатление :)

Ммммм, излезнала новата сегия на войнатана троновете.

Представяш ли си да е решил да пробва тая сложна асана с голата разновидност на йогата? :D И сега да стои гол, сгърчен от болка и ридаещ. Дано да го намери някоя комшийка.

Ама всъщност защо така все най-лошото си мислим? Може да си прави прическа в момента, за да е хубав на снимките, които ще ми изпрати :-o Нали има една приказка - няма втори шанс за първо впечатление :)
Не си ги мислим ние, а само аз и те подвеждам и теб в тая посока. Винаги лоши неща си мисля, мамка му... Дано е вярна твоята версия и Бластера сега да се фръцка с ролки на главата и маска на лицето, да изпъне малко бръчките, че снощи един в темата на Ред му каза да си опъне бръчките, та да са му в тон с гънките на мозъка.:lol:

Ммммм, излезнала новата сегия на войнатана троновете.

Аз гледам новата на Mad Men, много го скапаха, ама е последен сезон и не върви да не го догледам.

Горе