Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Те тея дървници ша му изядът шпека и после само с кайсиите ще се хвали.
Ааа, Бластера ще е омаломощен и направо ще ляга да спи.. Уплаши се от йогата той и забегна при момета, дето се задоволяват с дървеници..:lol:

А, романтично... Според мен Нокето има пъклен план - да стана 100 кила и после да ме вземе за негов бодигард. Телефонка не е зле, в топ 2 на имената ми е след Курнелия. Ако не искаха документ за самоличност, щях така да се представям.

Ааа, не му е тва целта на Ноке-то. Ако не беше казала, че не обичаш цветя, щеше букет да прати...
Виж ми новия аватар - йога котка !:lol: Обожавам котки.

Те тея дървници ша му изядът шпека и после само с кайсиите ще се хвали.

Не, бе Уни... той е дървеница, щото не е пластичен и се дърпа от йогата...:lol: А, че му ядат шпека- ядат го, ама той за тва го дава.

Малиии душа ква е тази физзарядка посред нощите :)
Не, бе Уни... той е дървеница, щото не е пластичен и се дърпа от йогата...:lol: А, че му ядат шпека- ядат го, ама той за тва го дава.

Ааа, не му е тва целта на Ноке-то. Ако не беше казала, че не обичаш цветя, щеше букет да прати...

А, видях го :) Аз имам котарак, но майка ми го гледа сега :) Тцъ, посланието по-скоро беше "да успокоим звяра с ПМС".

Малиии душа ква е тази физзарядка посред нощите :)

Каква физзарядка, бе душа?

А, видях го :) Аз имам котарак, но майка ми го гледа сега :) Тцъ, посланието по-скоро беше "да успокоим звяра с ПМС".

А, тва е идейно ! Докато не ни накарат да си публикуваме календарите с циклите, може да спекулираме по всяко време на месеца..
Заплеснах се по йога снимките и виж тва колко е смешно:yoga-mom-300x200.jpg

Ами которока на аватара дето си сложи :p
Каква физзарядка, бе душа?

Така е , бластера оди да ги рани само с шпека и те изпростяват.

Няма лошо все някой трява да ги храни не ми се свиди шпека има за всички няма да свърши, виж ся Лилито маа чушки с извара

Айде сега пък и цветя... Гръмни ме ако направя такова нещо някога.
Какви помисли само ми приписа :oops:
Целта беше вече спомената.

Ти уж беше феминистка, пък зеха романтики да ти са привиждат :)

Няма лошо все някой трява да ги храни не ми се свиди шпека има за всички няма да свърши, виж ся Лилито маа чушки с извара

Az помислих, че си отишъл да си правиш селфита и затова се бавиш, пък ти нещо...

Нанди, явно достъпът ти до интернет е по-широк от моя, щото и тази връзка не мога да я отворя - аксес динайд - грешка 1011.

Az помислих, че си отишъл да си правиш селфита и затова се бавиш, пък ти нещо...

Нанди, явно достъпът ти до интернет е по-широк от моя, щото и тази връзка не мога да я отворя - аксес динайд - грешка 1011.

При мен се отваря, но рамера е много голям...кат на Бластера. Ще опитам друг, та и той да се види. Тва му е селфито - бил е тайно на йога..

p.s. Я сега:1C7349717-tdy-130513-yoga-pants2.blocks_desktop_medium.jpg

Айде сега пък и цветя... Гръмни ме ако направя такова нещо някога.
Какви помисли само ми приписа :oops:
Целта беше вече спомената.

Ти уж беше феминистка, пък зеха романтики да ти са привиждат :)
Те феминистките винаги допускат, че някой мъж ще действа с клишета !:p Пък нямаше да е лошо и някой романтичен жест да видим, все пак.

Ахахаа, тва не е ли жена?

Бе, нема значение, да кажем, че е Бластера на първи курс по йога.:wink:

Аз и това не мога да напрая, хехе

Ииииииииии, верно ли Бластер ? Взимам те под крилото си - не може да си толкова тромав.

Горе