Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Лилето днеска може да се е отдала.... на творчество или кой знае, може на някой мъж!

Чул те господ ! Аз да се изявя, като... мене си, ще предположа (с опасение), че се е натровила с шоколад и сега лежи на пода и се превива агонизирайки и няма как да й помогнем !:-o Ноке-то й знае адреса ! Ноке, звънкай бързо на спешна помощ !!!- и без това, ти си виновен !

Чул те господ ! Аз да се изявя, като... мене си, ще предположа (с опасение), че се е натровила с шоколад и сега лежи на пода и се превива агонизирайки и няма как да й помогнем !:-o Ноке-то й знае адреса ! Ноке, звънкай бързо на спешна помощ !!!- и без това, ти си виновен ![/QUOT

Е Нанди, истински телец си - все трябва да има драма и реализъм до болка.

Чул те господ ! Аз да се изявя, като... мене си, ще предположа (с опасение), че се е натровила с шоколад и сега лежи на пода и се превива агонизирайки и няма как да й помогнем !:-o Ноке-то й знае адреса ! Ноке, звънкай бързо на спешна помощ !!!- и без това, ти си виновен ![/QUOT

Е Нанди, истински телец си - все трябва да има драма и реализъм до болка.
От зодията ли е ? Аз си мислех, че е индивидуална (лично моя си) психоза. И ти ли си така ?

Мойта пък се слави с твърдоглавие и доста акъл, но пък винаги и трябва стимул за да блесне. Ама блесне ли пък разбива. Блах хора нещо хич не ми е добре днес

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Бинки, добре дошъл - наслаждавай се и разпускай. Темата е неангажираща с доста интересен привкус понякога, имаме си 2 дами и няколко господа - чата е на високо ниво.
Мерси и добре заварили. :) Ще гледам да мятам по едно око, че интересно бе. :)

Мойта пък се слави с твърдоглавие и доста акъл, но пък винаги и трябва стимул за да блесне. Ама блесне ли пък разбива. Блах хора нещо хич не ми е добре днес
Е оплачи са. Тая тема нали е за туй - всеки да се шерва сърбежите и болките.

Я, Бластер ! Ти що не си на работа, бре сине майчин ? Тия деликатни и компактни пликчета на снощната ти жертва ли бяха ?:p

п.с. Гууд Морнинг в 13 часа ? Брао бе, мърда !
Хехехе, мЪрда и шава и са оглежда ма няма съ плашиш То ако ставаше само с бачкане, трябва и релакс

Лилито са оплакваше че има много чушки да оправя сигурно и тя са оглежда за някой рецепта с чушки и довечера пак чушки ще маа

Хехехе, мЪрда и шава и са оглежда ма няма съ плашиш То ако ставаше само с бачкане, трябва и релакс

Къв релакс, аз съм такъв работохолик, че и на почивка да ме пратиш, ше си намеря нещо да работя. Тая психоза как мислиш съм си я отгледала ? С много труд и нерви !
Радвам се, че всичко ти е наред, че и мърда и се оглежда ! Те така правят и затворниците - да не вземе да забегне, бе Бластер ? Тогава само едната пластичност ти остана... без шпека, за къде си ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, ти не се ослушвай, ами бегай на адреЗа да видиш кво прави Лилето ! Чушки ли пълни, шоколад ли повръща, ноктите ли си лакира...

Лошото е, че си нямам на идея братле като станах и нещо цял ден ми крива работа. Може и нещо да съм се поболял или дефекта да е в централния мозък :D

Лилито са оплакваше че има много чушки да оправя сигурно и тя са оглежда за някой рецепта с чушки и довечера пак чушки ще маа
Аз днес твърдо съм решила да си направя кюфтенцата от леща, дето ги бяха показали с инфографика. Ако се получат добре, пак ще направя и ще пращам по адресите. Няма само Ноке-то да трови хорицата, я !:lol:

Лошото е, че си нямам на идея братле като станах и нещо цял ден ми крива работа. Може и нещо да съм се поболял или дефекта да е в централния мозък :D

Не знаеш как да извличаш ползи от дефектите и тва е ! И на Бластера му е крива работата, ама тва е плюс ! Така ще може допълнително да стимулира G-точката, при проникване.:D

Aaaaaa със него не мога да се боря аз, той с тоя шпек ни скри шапките на всички.
Не знаеш как да извличаш ползи от дефектите и тва е ! И на Бластера му е крива работата, ама тва е плюс ! Така ще може допълнително да стимулира G-точката, при проникване.:D

G точката може да се стимулира по различни начини, не само с крив шпек!

Уни, аз си имам една философия - ако ми е криво днес значи вечерта е била добра, а другия варянт е да си го "изправя" - отдавам се на това което най-много обичам и заебавам всичко друго. Това е за Уни поздрав:

[video=youtube;GnFWXPM7Rno]https://www.youtube.com/watch?v=GnFWXPM7Rno[/video]

Sorry ако не са ти любими

А, ти не се ослушвай, ами бегай на адреЗа да видиш кво прави Лилето ! Чушки ли пълни, шоколад ли повръща, ноктите ли си лакира...
Според ограниченото инфо, което имам, ще се появи до някой и друг час.

ПС: инфото не е придобито по някакви ексклузивни канали - просто ми сподели бизнес графика си за днес с цел съчетаването му с моя евентуален бизнес график.

Според ограниченото инфо, което имам, ще се появи до някой и друг час.

ПС: инфото не е придобито по някакви ексклузивни канали - просто ми сподели бизнес графика си за днес с цел съчетаването му с моя евентуален бизнес график.
Ох, поне се успокоих, че е добре ! А, ти кво се обясняваш толкова, сакън да не си помислим, че имате по-тесни контакти !:p Тук не съдим хората за тесни контакти помежду им, даже ги поощряваме.

Лошото е, че си нямам на идея братле като станах и нещо цял ден ми крива работа. Може и нещо да съм се поболял или дефекта да е в централния мозък
Ясно - мъжки ПМС :D . И мене ма фаща отвреме-навреме ама не може го плануваш с календар, а и не знам как са лекува...

Ох, поне се успокоих, че е добре ! А, ти кво се обясняваш толкова, сакън да не си помислим, че имате по-тесни контакти !:p Тук не съдим хората за тесни контакти помежду им, даже ги поощряваме.
Мене не ми пука :) ама на нея може да й, знайш ли.

Горе