Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Поне фалафел можеш правиш?

Може и да не мога - не съм пробвала, не съм го установила.:lol:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Може и да не мога - не съм пробвала, не съм го установила.:lol:
Амчи каква мома-вегетарианка си ако тез двете не можиш? :rolleyes:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Уреди се ти, знаеш с кого да обменяш адреси - ся Митето като ти прати яйцето, ще станеш задоволена, а аз само дебела мога да стана.

Уредила се ама... друг път - аз нямам пара-ненормални способности, без адрес къде да пращам? По гълъб? - нямам обучена птица под ръка, еконт - до поискване - няма офис наоколо.
Нанди ме набеди за колумбиец, дилър, сериен убиец и каза че се страхува да ми даде дори името на улицата, а за нещо по конкретно да не говорим....

Уредила се ама... друг път - аз нямам пара-ненормални способности, без адрес къде да пращам? По гълъб? - нямам обучена птица под ръка, еконт - до поискване - няма офис наоколо.
Нанди ме набеди за колумбиец, дилър, сериен убиец и каза че се страхува да ми даде дори името на улицата, а за нещо по конкретно да не говорим....

Eh, много параноична тази нанди - стана ясно, че си дребно и миролюбиво момче, какво толкова ще й направиш? Пък и снимката ти имаме - ако нещо стане, ще я пратя на Интерпол.

Нанди ме набеди за колумбиец, дилър, сериен убиец .

И всяко едно от тия неща ме възбужда ужасно ! :-o

Eh, много параноична тази нанди - стана ясно, че си дребно и миролюбиво момче, какво толкова ще й направиш? Пък и снимката ти имаме - ако нещо стане, ще я пратя на Интерпол.

Като знам какъв страх брах за тебе и си представях как Ноке-то те разфасова с джобно ножче, как очакваш да съм доверчива ? Нека минат няколко дни да се отърся от преживяното, пък може и аз да постъпя безрасъдно.

От: Предприемачеко разпускане!

Миролюбив - бием се като светкавица от дърво...

Имаш ли техника или и ти, като Лилето - фрийстайл ? Връхлиташ внезапно и млатиш наред..

Като знам какъв страх брах за тебе и си представях как Ноке-то те разфасова с джобно ножче, как очакваш да съм доверчива ? Нека минат няколко дни да се отърся от преживяното, пък може и аз да постъпя безрасъдно.

Да бе, то и за Ноке стана ясно, че е с фино телосложение и отгоре на всичко не иска да се сближава. Въобще, давай адреса на Митето, за да може да те зарадва със задоволяващ дар. Макар че, ако идва скоро в България, по-добре лично - нали, пърхането с мигли и т.н., дето го обясни.

Ей стига сте изневерявали на шпека, че сега като дойде да го размаха и ще видите зор :p

Имаш ли техника или и ти, като Лилето - фрийстайл ? Връхлиташ внезапно и млатиш наред..

Първо трябва да се ядосам много, ама наистина много ( но съм много търпелив и докато се ядосам и то ми мине ) след това вече е въпрос на импровизация

Да бе, то и за Ноке стана ясно, че е с фино телосложение и отгоре на всичко не иска да се сближава. Въобще, давай адреса на Митето, за да може да те зарадва със задоволяващ дар. Макар че, ако идва скоро в България, по-добре лично - нали, пърхането с мигли и т.н., дето го обясни.
А представяш ли си, като се съберем двечките да му благодарим и запърхаме с мигли, какво торнадо ще предизвикаме ? Ще му отвеем перчема направо !

Ей стига сте изневерявали на шпека, че сега като дойде да го размаха и ще видите зор :p

Той сега кой знае къде си упражнява шпица. Сетих се, че Бластера може да е преродената Мая Плисецкая и за да има баланс - в настоящия живот го играе Бальшой Театър.:lol:

А, виж, бластерът каза, че е 120 кила и бивш баскетболист - на него бих се позамислила дали да си дам адреса.

А представяш ли си, като се съберем двечките да му благодарим и запърхаме с мигли, какво торнадо ще предизвикаме ? Ще му отвеем перчема направо !
Няма да е само перчемът - направо без мустаци ще остане.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Амчи каква мома-вегетарианка си ако тез двете не можиш? :rolleyes:

С мойте кулинарни способности, сериозно се замислям да стана суровояд.

А, виж, бластерът каза, че е 120 кила и бивш баскетболист - на него бих се позамислила дали да си дам адреса.
Те, мечоците са най-добрички - няма страшно ! Гърчавите, като Ноке-то са най-опасни, щото ги подценяваш, като ти свалят гарда с шоколадчета.
Няма да е само перчемът - направо без мустаци ще остане.
О, не ! Мустака - в никакъв случай ! Тъкмо си го представях в ролята на Джак Спароу и се разнежих...

О, не ! Мустака - в никакъв случай ! Тъкмо си го представях в ролята на Джак Спароу и се разнежих...[/QUOTE]

Няма да качвам по-нови снимки, че наистина има прилика в мустака, надявам се че имате богато въображение....

Featured41-624x460.jpg

Тъз вечер тъй ще играя йога щот много бъхтих и съм изморен от работа вий лашкайте пък аз ши гледам

О, не ! Мустака - в никакъв случай ! Тъкмо си го представях в ролята на Джак Спароу и се разнежих...

Няма да качвам по-нови снимки, че наистина има прилика в мустака, надявам се че имате богато въображение....[/QUOTE]

Оооо, жените, имащи нужда от вибро яйца имат страхотно въображение, вече си те представях облечен в ризка с жабо и буфан-ръкавче с дантелки, как ме отнасяш бездиханна на пиратския си кораб...

Горе