Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ами, както предположи Бластера - аламинутките. По-завързани манджи нямам време и нерви да готвя. Най-добре е на фурна - мяташ всичко в тавата и си вършиш друга работа. А на теб кой ти готви, щом ти не можеш?

Предпочитам на ресторант или както ти каза - нямам нерви и затова нещо което става за под 10 мин. Не съм чак толкова смотан, по-скоро ми е досадно и нямам желание да се занимавам.

Предпочитам на ресторант или както ти каза - нямам нерви и затова нещо което става за под 10 мин. Не съм чак толкова смотан, по-скоро ми е досадно и нямам желание да се занимавам.

Както се казва: да живеят яйцата - и статичните и вибриращите! Аз на времето се колебаех дали да не откажа и яйцата, обаче като се замислих стигнах до извода, че тогава трябва да се готвят сериозни манджи, а кой има време и нерви? Народа пак се е разбягал - да не са пуснали димка ?

Абе много рано се уморихте като ви казах че и аз съм уморен и напрао заспахте, уж ши тренираме йога и ще извайваме тела и ще си чешем езиците пък то няма жива душа

Както се казва: да живеят яйцата - и статичните и вибриращите! Аз на времето се колебаех дали да не откажа и яйцата, обаче като се замислих стигнах до извода, че тогава трябва да се готвят сериозни манджи, а кой има време и нерви? Народа пак се е разбягал - да не са пуснали димка ?

Ми то с яйца се прай застройката, как ще ги отказваш

Абе много рано се уморихте като ви казах че и аз съм уморен и напрао заспахте, уж ши тренираме йога и ще извайваме тела и ще си чешем езиците пък то няма жива душа
Ние с Митето сме живи души, ама вас ви няма никакви. И аз нещо се разкиснах, спах малко тая нощ... Айде да се поразтегнем малко да се ободрим - всеки да почва йогата самостоятелно и после ще си споделяме.

Ми то с яйца се прай застройката, как ще ги отказваш

Ми не ги... Яйцата са важни, Касиопея каза, че съдържат много протеин.

На яйца с бекон съм меко казано цар, но на третия ден ми идват в повече, другото любимо е паеля с морски дарове ( става бързо ), също така сьомга със синьо сирене ( 10 мин ) и тн. Ама ако ще си разменяме рецепти, моля те да не е сега, че съм почивка днес и не ми се затормозява сивата гънка.

Ние с Митето сме живи души, ама вас ви няма никакви. И аз нещо се разкиснах, спах малко тая нощ... Айде да се поразтегнем малко да се ободрим - всеки да почва йогата самостоятелно и после ще си споделяме.

Да ама съм се стегнал много и ако може да играя подръжка в някой поза тогава ще се включа, ако искаш ми използвай като колче

На яйца с бекон съм меко казано цар, но на третия ден ми идват в повече, другото любимо е паеля с морски дарове ( става бързо ), също така сьомга със синьо сирене ( 10 мин ) и тн. Ама ако ще си разменяме рецепти, моля те да не е сега, че съм почивка днес и не ми се затормозява сивата гънка.

Ама моля ти се, твоите рецепти и без това не ми вършат работа.:lol:

Да ама съм се стегнал много и ако може да играя подръжка в някой поза тогава ще се включа, ако искаш ми използвай като колче

Точно, щото си се стегнал трябва да разтегнеш мускулите и сухожилията - не се скатавай ! В йогата няма колчета, те са в други индийски практики, ама ще те ползваме за всичко.

Наздраве, кото ше разпускаме и щесе разтягаме аз съм пръв в заниманията

И риба ли не ядеш?

Не ! Никакви животинки, независимо къде пребивават. Като животински продукти само яйца и млечни, като под млечни разбирай: сирене (бяло нашенско) и кисело мляко, прясно ненавиждам.:)

Аз съм разпуснал от обед - 12 часа българско време, наслаждавай се на бирата си!

От бирата ще се одремеш още повече, на мен поне така ми действа. Много я обичам, обаче ми пада кръвното и припадам.:lol: Повече от една чаша не пия.

Не знам за вас, ама аз тази вечер наистина ще зарежа като за световно :)

Добре де, тогаз ще пия още една бира да си разтегна корема

Гледал ли си истинските йоги как си движат целия стомах, така си правят вътрешен масаж ? Е, тва искам да го направиш !

Не знам за вас, ама аз тази вечер наистина ще зарежа като за световно :)

От мъка или радост?

Горе