Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Как не те е срам ?! Още първия път, щом поиска снимка ти пуснах оная, на която се опитваме да вземем (по насилствен начин) вибро яцето на една стисната шампионка по упражнения на Кегел. После пуснах селфито с филърите в устата, ама то... мъже - все не им стига.

И аз искам снимка

Так е права си, Теле съм, все ми е малко и бода напред с рогата

Даам, от зодията е. Навсякъде ни определят, като материалисти - сребролюбци и чревоугодници... Много сме си готини даже. Най- характерното за нас е, че обичаме лукса, уюта и удобствата. А, тва че бодем е само начин да стимулираме околните към прогрес.

Обещавам на стр.200 съвсем да се разпусна и да постна някое секси селфи на кутрето на дясната ми ръка.

Eeeeeeee чак на страница 200 ли де, аз мислех че сме аха и да постнете с Нанди по един фотос най-после. Айде престрашете се.....де

Ми ето, тя Нанди е постнала вече. И защо "чак" на страница 200? - че ние за 1-2 дни и ще я стигнем. Пък и това за кутрето се отнася само за плебса. На богоизбраните, като например Нокето, ще им пратя някое по-интимно селфи, не чак с първични полови белези, де. Ей, не се сетих снощи, тва щото съм оптимистка, че има и отрицателни въздишки, освен положителни.

Даам, от зодията е. Навсякъде ни определят, като материалисти - сребролюбци и чревоугодници... Много сме си готини даже. Най- характерното за нас е, че обичаме лукса, уюта и удобствата. А, тва че бодем е само начин да стимулираме околните към прогрес.

Говори ми, все едно че не се познавам - все ми малко да се е..а

Тебе няма ли кой да те врънка за снимка на йога пантсовете ти докато си в тях?

Виж аз как намазах след кански усилия.

Митето врънка, ама не уточнява с пантс ли, без пантс ли иска да е селфито...

Снимка вече имам. Надявам се на интелектуални или духовни стимули под формата на форумен спам в настоящата тема.

С малко се задоволявам.

Явно не си теле.

Так е права си, Теле съм, все ми е малко...

... Ей, не се сетих снощи, тва щото съм оптимистка, че има и отрицателни въздишки, освен положителни.
За отрицателните въздишки терапията не е да продължаваш да седиш и да зяпаш в захлас.

Пусни една с пантс като за начало, нема да издребнявам сега

Вашите желания са заповед за мен, пирате мой ! Тая ми е от вчера, ама се опитвай да не се възбуждаш много.
ripped-yoga-pants.jpg

Вашите желания са заповед за мен, пирате мой ! Тая ми е от вчера, ама се опитвай да не се възбуждаш много.
Виж файлът 10021

Скъпа, Развъзбудих се.... по-добре пусни една от днес

Ами, очевидно няма как да те зарадвам - щом не се задоволяваш с малко :)

Аз затова му предлага много (снимката с йога пантс) па белким му стигне.

Скъпа, Развъзбудих се.... по-добре пусни една от днес

По-добре да изчакаме до утре, днес съм малко подпухнала:lol:

Горе