Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

О, почти реших, че съм най-ранобудната. Но от сутринта ме разтресе личната драма на Боби Михайлов:
10311757_10154171518740346_421861376871607255_n.png

Да разбирам ли че си абонирана за тоя весник?

Сериозна драма ! Ето каква е била причината за тия движения, тогава...[video=youtube;bthmBqittl4]http://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4&feature=kp[/video]

Брей, подозирам, че е много пластичен тоя Боби - сигурно владее асаните.

Брей, подозирам, че е много пластичен тоя Боби - сигурно владее асаните.

То, като ти нападнат гъгриците важни центрове в мозъка и ставаш много пластичен... Трябва да заразим Бластера по някакъв начин, щото много тромав, беее...

То, като ти нападнат гъгриците важни центрове в мозъка и ставаш много пластичен... Трябва да заразим Бластера по някакъв начин, щото много тромав, беее...

Тя Кася ще го раздвижи, споко. Няма нужда от допълнителни зарази :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не всъщност :) Във фейса ги пускат в една група. Та да си дойдем на думата - как спа, Ноке?
Сънувах кошмар тип sci-fi horror и се събудих по нощите.
По принцип много се кефя на тоя жанр и не съм сигурен шубелисан или екзалтиран бях.

Благодаря, че попита, Гагарин.
А ти спа добре, надявам се?

Сънувах кошмар тип sci-fi horror и се събудих по нощите.
По принцип много се кефя на тоя жанр и не съм сигурен шубелисан или екзалтиран бях.

Благодаря, че попита, Гагарин.
А ти спа добре, надявам се?

Аз почти винаги спя добре, а и снощи много рано заспах. За съжаление, или не сънувам, или не помня сънища.

Аз почти винаги спя добре, а и снощи много рано заспах. За съжаление, или не сънувам, или не помня сънища.
Лиле, аз снощи те сънувах !:-o Обаче не помня какво точно правехме, помня само, че се лутахме заедно из необятното пространство на варианти... Ся, който не е запознат с теорията на Зеланд ще реши, че звуча, като Касата..

п.с. И аз заспах рано - тва беше ефект от циклопоспията на Бластера. Брей, и тоя действа от дистанция, всички пара-ненормални тука се събрахме.

Лиле, аз снощи те сънувах !:-o Обаче не помня какво точно правехме, помня само, че се лутахме заедно из необятното пространство на варианти... Ся, който не е запознат с теорията на Зеланд ще реши, че звуча, като Касата..

п.с. И аз заспах рано - тва беше ефект от циклопоспията на Бластера. Брей, и тоя действа от дистанция, всички пара-ненормални тука се събрахме.

Ммм, важното е, че си ме сънувала - пък какво сме правили и къде сме се лутали, няма значение :) Бе, наистина тоя бластер май ни прави нещо. Усещам се много разконцентрирана и замаена.

Туй от де го реши :shock:
Видя ми се много компетентен по конструктивната част в някаква тема.

Тука почвте да ме съмнявате вече нещо щом се и сънувате. Я пусни едно клипче в тубата със съня да проверим :p

Ммм, важното е, че си ме сънувала - пък какво сме правили и къде сме се лутали, няма значение :) Бе, наистина тоя бластер май ни прави нещо. Усещам се много разконцентрирана и замаена.

Видя ми се много компетентен по конструктивната част в някаква тема.

Хе, интересно :)
Я метни линк към темата :-o

Хе, интересно :)
Я метни линк към темата :-o

А, може да не съм запомнила правилно ника и да си мисля, че си бил ти :) Питах за всеки случай, да не се окаже, че сме се виждали.

Хлъзгаш ме нещо :lol:
Ти там ли си учила :rolleyes:

Хлъзгаш ме нещо :lol:
Ти там ли си учила :rolleyes:

Едно време - да. Имах предвид да сме се засичали в стола на Виас, на лекции и упражнения е по-малко вероятно.

Надали, ти там ли хапваш или?
Какво си завършила :)

Надали, ти там ли хапваш или?
Какво си завършила :)

Завършила е силно казано - с 2 изпита преди дипломата се отказах. Хапвах редовно там, да, преди години - един от най-хубавите столове е сигурно, с изключение на този на НСА-то :)

Значи като имам път натам трябва да го пробвам :-o
А какво си учила и защо си се отказала на финала :shock:

Значи като имам път натам трябва да го пробвам :-o
А какво си учила и защо си се отказала на финала :shock:

Пробвай го, аз скоро не съм ходила всъщност - дано да не са го развалили. Една от по-малобройните специалности. По лични причини общо-взето :)

Горе