Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ами даваме. Между другото, тука събираме едни дарения - ако си пропуснал в калабалъка, да те уведомя :-o

На Лилито и трябват за циликон да мине теста с лакътя на Нокето, пък за моя тест нищо не и трябва само селфи като от клипа дет показах

От: От: Предприемачеко разпускане!

Очакванията не съм ги придобил сам - ти ми ги имплантира.
Рамката да е 1.5:2 метра.

Значи вероятно снимката ще е в реален размер, като 1.5 метра ще е височината.

Да, може и легнала да си - напълно ме устройва.

Кво приказваш - един и педесе ми е височината, а 2 метра ширината, когато съм изправена. Ако ще лягам, ще е наобратно.

Кво приказваш - един и педесе ми е височината, а 2 метра ширината, когато съм изправена. Ако ще лягам, ще е наобратно.
Няма проблем - в такъв случай просто завърти снимката на 90 градуса преди да я наденеш в рамката, понеже иначе няма да ми пасне добре на стената.

Трябва ти пофесионалис да промени ракурса ама трябва само да ближеш известно време

Трябва ти пофесионалис да промени ракурса ама трябва само да ближеш известно време

Ми ще се наложи да мина един ускорен курс по близане, че иначе няма да му пасне на интериора на човека мойто селфи.

Ми ще се наложи да мина един ускорен курс по близане, че иначе няма да му пасне на интериора на човека мойто селфи.

Аха значи си назор и ще ме земеш на море като земеш печалбата

От: Предприемачеко разпускане!

О, почти реших, че съм най-ранобудната. Но от сутринта ме разтресе личната драма на Боби Михайлов:
10311757_10154171518740346_421861376871607255_n.png

Спите ли, спамери ?? Спете, спете - цяла нощ глупости пишете, а сега не можете да станете да работите ! Никакви предприемачи не сте... Ха добрутро !funny-drunk-guy-jenga-head.jpg

Добрутру! Аз съм будна - сменят ми дограмата :( Ама феновете ги няма.

Гого, във Виас ли си учил?

Много късно ставате бре, аз съм от 5 на компира :D

О, почти реших, че съм най-ранобудната. Но от сутринта ме разтресе личната драма на Боби Михайлов:

Сериозна драма ! Ето каква е била причината за тия движения, тогава...[video=youtube;bthmBqittl4]http://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4&feature=kp[/video]

Горе