Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е ти само за стола каза, друго не си. Направи по един сандвич :-o

Две кафета, нямах време :(

Как можете да закусвате, бе хора ? Мен сутрин с бой не можеш да ме накараш да ям... Ама сокчета и водица пия по много - за по-лесно преглъщане на цигарките, щото ги ям направо. Трябва да ги намаля, сериозно ! Покрай вас започнах да пуша още повече, като откараме вечер до късно... понеже не мога да чопля семки, докато пиша.:lol:

В днешно време трудно да намериш жена дет не пуши :)

Знам ли, може да е навик, ама винаги си закусвам. Иначе все едно не съм се събудила напълно.

Поне обядвате ли, вечеряте ли редовно? Или само работите? :)

В днешно време трудно да намериш жена дет не пуши :)

Това не е вярно - сега по-младото поколение гледам братовчед ми - почти никой от тях не пуши. Само ние по-дъртичките се тровим.

Аз само вечерям, през деня най-много една баничка :beer:

Абе чакайте да ви питам, аз циганин ли съм, че заслужих да ме обиждат пред целия форум, че съм?
И заслужил ли съм такова отношение?

Аз само вечерям, през деня най-много една баничка :beer:

Спазваме една и съща диета, значи ! Нарича се ''зло куче'' - един път и по възможност- малко. Обаче ставаме страхотни пазачи, щото озверяваме от глад:lol:

Абе чакайте да ви питам, аз циганин ли съм, че заслужих да ме обиждат пред целия форум, че съм?
И заслужил ли съм такова отношение?

Уни, даже и да си най-мръсния мангал, ти си си наш и си те обичаме ! Кой те обиди, да ходим да му счупим тиквата ?

Не, без агресия. Ама не съм, явно трябва да си постна някоя снимка от зимата, че тена ми го смятат за друг. Ама хайде няма да вкарвам политики и тиквеници тук. ;)
Сега ще си думна пак малко прясно зеленце с една биричка :)
Уни, даже и да си най-мръсния мангал, ти си си наш и си те обичаме ! Кой те обиди, да ходим да му счупим тиквата ?

Спазваме една и съща диета, значи ! Нарича се ''зло куче'' - един път и по възможност- малко. Обаче ставаме страхотни пазачи, щото озверяваме от глад:lol:

Аааа не, аз съм на ананасова диета - ям всичко без ананас :|

Аааа не, аз съм на ананасова диета - ям всичко без ананас :|

Ииииииии, на мен пък ананаса ми е най-любимия плод ! Много губиш...

Е, уни, сега какво очакваш да одим и да ги набием тия, дето са те нарекли така ли? Дръж се на положение.

Ноке, закуси ли? Днес си много вдъхновен. Ич не пишеш.

Горе