Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А, тука опасни семейни вражди заради парче торта :)

Чакам да видя за извратения сън, в който е имало замесени жени и после да отлитам.

Къде ще отлиташ, бре ? Ти смени дограмата с парите за яйцата и сега беж лиске...

Любовта към тортите до кви неща може да доведе, той е по-малък на години, но доста голям на ръст - в шести клас спрях да му скачам, че големи поражения
Любовта към тортите е типична за телците ! Със сестра ми сме близначки, така че и тя - телец т.е. лакомия !

А, тука опасни семейни вражди заради парче торта :)

Чакам да видя за извратения сън, в който е имало замесени жени и после да отлитам.

Лили, ако нещо сексуално ми липсва в реалността в сънищата го наваксвам - имам богато въображение, предполагам и ти, така че сещай се

Любовта към тортите е типична за телците ! Със сестра ми сме близначки, така че и тя - телец т.е. лакомия !

Тук ми даде тема за следващия сън

Пари не сънувам, конфликт имам само със себе си

Оооо, аз сънувам ! И то че ги крада, в големи количества - бера страх по цяла нощ да не ме хванат..:lol: Конфликтът със себе си можеш да потушиш, като почерпиш другото аз с нещо, което обича..

Къде ще отлиташ, бре ? Ти смени дограмата с парите за яйцата и сега беж лиске...

Ау, кръвно се обидих - наистина ли мислиш, че бих НИ лишила от яйца, за да сменя някаква си дограма? :D

Оооо, аз сънувам ! И то че ги крада, в големи количества - бера страх по цяла нощ да не ме хванат..:lol: Конфликтът със себе си можеш да потушиш, като почерпиш другото аз с нещо, което обича..

Йогата помага ли другото "АЗ" да се успокой?

Тук ми даде тема за следващия сън

Ааа, не ! Прекалено интелигентен си, за да се нахвърляш на клишета !

А, вие затова сте се били. Близнаците много се бият помежду си. Това за зодиите знаех си, че не важи - имах едно гадже телец, въобще не обичаше сладко.

Йогата помага ли другото "АЗ" да се успокой?

Йогата помага на всички ''аз''да се успокоят, но ако проблемът не се разреши, ефекта ще е краткотраен. Е, по-добре от шише ракия във всеки случай.

Лили, ако нещо сексуално ми липсва в реалността в сънищата го наваксвам - имам богато въображение, предполагам и ти, така че сещай се

Значи интензивно сънуваш :)

А, вие затова сте се били. Близнаците много се бият помежду си. Това за зодиите знаех си, че не важи - имах едно гадже телец, въобще не обичаше сладко.

Аз умирам за сладко - торти, шоколади, живи чудеса - даже сега ми се дояде като пиша.

Но е обичала друг вид храна, със сигурност. Няма телец, който да е безразличен към храната. А ние не се биехме изобщо ! Само тя ме биеше, ама аз бях ужасен дразнител.

Ааа, не ! Прекалено интелигентен си, за да се нахвърляш на клишета ![/QUOTE

Ок. без клишета довечера, няма да намесваме други хора

????????????????????????????????? Обясни !

Просто не съм попаднал на достатъчно извратена жена все още

Това намек ли бешИ :)

Не знам, нанди, това със зодиите наистина е пълна глупост. Естествено, че е обичал друг вид храна - всички хора обичат някакъв вид храна. Налага им се.

Ау, кръвно се обидих - наистина ли мислиш, че бих НИ лишила от яйца, за да сменя някаква си дограма? :D

Ми де да знам, да не си пренаредила приоритетите... ако си се сдобила с реално средство за удоволствие, що да не ме шитнеш и да си оправиш къщурката ?

Горе