Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми де да знам, да не си пренаредила приоритетите... ако си се сдобила с реално средство за удоволствие, що да не ме шитнеш и да си оправиш къщурката ?

Ако се бях сдобила с реално средство за удоволствие, нямаше да си губя времето в спам :) Споко :)

Това намек ли бешИ :)

Не знам, нанди, това със зодиите наистина е пълна глупост. Естествено, че е обичал друг вид храна - всички хора обичат някакъв вид храна. Налага им се.

Естествено, че е глупост - ние тук основно тва правим, пишем глупости, не научни трудове...

Напротив, нестандартното е антипод на клишетата ! Сънувай само нестандартно !

Интересни са в крайна сметка - поне за мен, то в случая няма определени граници за стандартно - май

Опуснах ви за 30 минути и направихте 2 страници :D

Опуснах ви за 30 минути и направихте 2 страници :D

Питаш ли ме, аз отплавам за 8 часа и после тря да наваксвам 1 час само четене докато се включа адекватно

Така е. Ама като чуя за зодии, лунни диети и прочие, направо...

Закачката тук е, че търсим общи неща помежду си, базирайки се на един и същ зодиакален знак - ама айде утрепАх я, като го разкрих...

Закачката тук е, че търсим общи неща помежду си, базирайки се на един и същ зодиакален знак - ама айде утрепАх я, като го разкрих...

Е, днес явно луната ми е завряна в някой неблагоприятен дом :)

Много си лаконична!

Оооо, за сънуването мога да говоря много и най-вече за теорията какво всъщност представлява то, ама ще стане скучно и може да се появят опоненти-привърженици на Фройд и да почнат едни дебати... и да оспамим спам-темата.

Е, днес явно луната ми е завряна в някой неблагоприятен дом :)

Неблагоприятен, ама смени дограмата, а - не се оплаквай !

Чакам колежката да ми ги прати по еконт или ако е от софия да ми ги даде.

Аз предлагам лично да дойде нанди, за да разбере точно кой номер носиш. Щом така и така си наблизо.

Чакам колежката да ми ги прати по еконт или ако е от софия да ми ги даде.

Докато не получа 20-тях лева не пращам нищо. Не че е проблем да ги нахлузя, да се метна на влака и дойда да ти ги дам, ама да не се окажеш некой мошеник, да не нокаутираш и да ми ги вземеш, та няма да рискувам..

Горе