Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оооо, за сънуването мога да говоря много и най-вече за теорията какво всъщност представлява то, ама ще стане скучно и може да се появят опоненти-привърженици на Фройд и да почнат едни дебати... и да оспамим спам-темата.

Права си, умно момиче си!

Докато не получа 20-тях лева не пращам нищо. Не че е проблем да ги нахлузя, да се метна на влака и дойда да ти ги дам, ама да не се окажеш некой мошеник, да не нокаутираш и да ми ги вземеш, та няма да рискувам..

Той и без това е по-дребен от теб. Не бой се. Ако трябва и аз ще дойда за подкрепление.

Питаш ли ме - от 3 дни съм принудена да ставам в 7 часа сутринта - то дограми, то гранитогрес :(

А колко ще продължи тая офанзива ? И за посрещане на Ноке-то ли се готвиш с тоя ремонт ? Питанки...

Питаш ли ме - от 3 дни съм принудена да ставам в 7 часа сутринта - то дограми, то гранитогрес :(

Хайде не се оплаквай, после ще се суркаш по гранитогреса

А колко ще продължи тая офанзива ? И за посрещане на Ноке-то ли се готвиш с тоя ремонт ? Питанки...

Ми, и утре ще продължи. Няма общо с Нокето. Хазяинът реши да минем от социализма в новата ера.

Къде съм наблизо :shock:

Нали каза, че си в София, хм?

Той и без това е по-дребен от теб. Не бой се. Ако трябва и аз ще дойда за подкрепление.

Абе оказа, че е лъгал - гадината мръсна, ама и по-дребен да беше, пак трябва да помагаш, щото съм много смотана в битките. С камък да реша да го уцеля, така ще го метна, че ме фрасне по главата.

Докато не получа 20-тях лева не пращам нищо. Не че е проблем да ги нахлузя, да се метна на влака и дойда да ти ги дам, ама да не се окажеш некой мошеник, да не нокаутираш и да ми ги вземеш, та няма да рискувам..

Наложен платеж уе :twisted:

Къде съм наблизо :shock:

Питаш човека къде живееш, понеже не помниш ? Нормално - с тоя аватар !

Котьоооо, какво ми е на аватара :evil:

Абе оказа, че е лъгал - гадината мръсна, ама и по-дребен да беше, пак трябва да помагаш, щото съм много смотана в битките. С камък да реша да го уцеля, така ще го метна, че ме фрасне по главата.

Може пък просто да има големи крака момчето - не е задължително да е излъгал. Камъкът нали после пак ще отскочи и ще улучи желаната цел. Пък и айде, обещавам да помагам.

Котьоооо, какво ми е на аватара :evil:

Нищо му няма, само е от тия, дето задават въпроса ''къде съм близо?'':p

Може пък просто да има големи крака момчето - не е задължително да е излъгал. Камъкът нали после пак ще отскочи и ще улучи желаната цел. Пък и айде, обещавам да помагам.

Той и да отскочи и да порази целта, за мен вече ще бъде все тая..

Елате повече :twisted:8)

Няма да сме много, Лилето има колан по таекуондо !:-o УплашИ ли се?

п.с А аз имам много колани, някои с камъчета - уплашИ ли се още повече, а ?

Елате повече :twisted:8)

Да, то така, без адрес, без час и пр., е много лесно да се кани. Не е като да кажеш "Елате на бяло сладко в Орландовци, в събота от 19:00 часа.".

Горе