Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кога ще ги донесеш?
Кво и е на мацката бре, ако сложа селфито няма да смогна да отговарям на лС

Може да е емо и затова да е с боядисани нокти :) Не е задължително да е метросексуален или гей :)

Аз си оставям по-дълъг нокът на кутрето да си чопля носа, що не се замислиш и ти, вместо да ги боядисваш :(

И аз съм решил, но не за носа, а за ухото :lol:

Колеги, какви са тези подмятания? Поне имах смелостта да кача селфи, а вие от 30 страници се каните :-o

Кога ще ги донесеш?
Кво и е на мацката бре, ако сложа селфито няма да смогна да отговарям на лС

А ти изстуди ли биричката ?:wink: Щом кажеш, че си готов- идвам ! Прав си за аватара, въпреки че тук са повече мъжове, с тоя аватар никой не ти пишеше досега, нали.

Колеги, какви са тези подмятания? Поне имах смелостта да кача селфи, а вие от 30 страници се каните :-o

Малко ще ти дойда дъртичка - аз затова не показвам :)

Може да е емо и затова да е с боядисани нокти :) Не е задължително да е метросексуален или гей :)
Ако беше емо, щеше да е с дълга коса, заметната върху едното око.

Обаче ако онова там е манга, начи все пак е емо.

Бъзикаме са, спокойно.

Бирата е потна вече :beer:
Гагарин, сигурна ли си :lol:

Направо съм убедена, че съм минала седми клас :) Но ще те изчакам да пораснеш :)

Може да е емо под прикритие - да се праи като останалите, че слуша Криско на публични места, да е с къса коса и без грим, ама да си държи ноктите, за да му напомнят.

Ама аз не съм седми клас :lol:

Току що погълнах всичката възможна наоколо, а как ме мързи по никое време да ходя за още..
Дано скоро измислят лесен начин за телепортация да ми пратиш една халба с 1 клик :lol:

ако искаш, да си играем на топло и студено, за да отгатна на колко си :)

Аз не съм много фен на бирата, тъй че бях безразлична и хладна като самата бира към това инфо, ама виж, че Крейзи има интерес :)

На мен си ми тамън, мани я Лили ! Ето ти общо наше селфи - Лиле извинявай, ама не можах повече да чакам и снимах, щот бях много натокана за снимка вече..Epic-selfie-fail.jpg

А такааа и вие се престрашихте :D
Лиле, да играем на топло и студено тогава :D

ако искаш, да си играем на топло и студено, за да отгатна на колко си :)

Аз не съм много фен на бирата, тъй че бях безразлична и хладна като самата бира към това инфо, ама виж, че Крейзи има интерес :)
Аз я ползвам за разредител за ракията.. По-рано днес пих ракия с вино, ама виното свърши и сега си допивах ракията с бира, само че и бирата свърши.. Една гола ракия ми остана и ейсега като свърши Роки по Нова ТВ и ще отивам да ги бия насън.

На мен си ми тамън, мани я Лили ! Ето ти общо наше селфи - Лиле извинявай, ама не можах повече да чакам и снимах, щот бях много натокана за снимка вече..Виж файлът 10050

Личи си, че си нямала търпение да се снимаш :) По мое мнение само едни йога пантс ни липсват на селфито :)

Абе остави ги лелките - просто ги е яд че не могат легитимно да ти се метнат.

То нелегитимно е по-добре, щот има тръпка да не ни добара майка му. Мятаме му се и не го бавим изобщо.

Горе