Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Кво ръкопляскаш, бе ? За днес видяхте достатъчно ! По малко, та да ви се услажда.. На страница 50000 съм аз !

Значи Блинки да прави по мнение на страница и да се залавяме да пишем :lol:

От: Предприемачеко разпускане!

А ти се криеш от началството, та за това само с две думи отговаряш, така ли ? Аз поне съм без надзор..

И аз съм без надзор, нямам началство :p

Поне ти е хубаво! Това ли ти е темата за днес?
Не само, плюс статиите правя и описания за тия... ''продукти'' . Мисля, че ми е стига за днес и без това съм напред с плана..

Не вярвамеееееее, искаме селфи :-o

Като идеш пак да хапнеш - тогава !

Не само, плюс статиите правя и описания за тия... ''продукти'' . Мисля, че ми е стига за днес и без това съм напред с плана..

Един телец никога не го чакат за среща и никога не изостава с плана, иначе пишеш за интересни неща:)

Никво ядене обявявам гладна стачка де :twisted:
Като идеш пак да хапнеш - тогава !

Един телец никога не го чакат за среща и никога не изостава с плана, иначе пишеш за интересни неща:)

Да казва каквото иска Лилето за зодиите, но наистина е така ! Иначе, не всичко е интересно, ама пиша - разтягам лакърдиите. Играчките са най-лесни, щото пишеш едни и същи глупости общо взето и с по-малко думи.

Никво ядене обявявам гладна стачка де :twisted:

Ако не папкаш - няма селфи !

Тогава ще папам пред компа да не изпусна нещо, нали и аз съм дърта клюкарка :lol:
Ако не папкаш - няма селфи !

Тогава ще папам пред компа да не изпусна нещо, нали и аз съм дърта клюкарка :lol:

Никакво мърдане ! Там, вързан и до WC-то няма да ходиш.

Уни, аз така правя откакто минахме страница 100 щото после не мога да наваксам с четенето, пък и не знам какво ще изпусна като снимков матерял.

Иначе има колеги се хвалят, че получават и ЛС вече!!!

За WC днес ще стискам, ама утре освен да викам майстор вместо стол да ми се инсталира тоалетна чиния :lol:
Никакво мърдане ! Там, вързан и до WC-то няма да ходиш.

Абе и аз уж така, ама ей на днес се подлъгах и се прецаках :(
Уни, аз така правя откакто минахме страница 100 щото после не мога да наваксам с четенето, пък и не знам какво ще изпусна като снимков матерял.

Иначе има колеги се хвалят, че получават и ЛС вече!!!

Тва селфи е ужасно ! За човек със зверска акрофобия гледката е потресаваща. Дано твоето (като решиш да го пуснеш) е заснето на твърда земя.

За WC днес ще стискам, ама утре освен да викам майстор вместо стол да ми се инсталира тоалетна чиния :lol:

Едната ми племенница, като малка по цял ден гледаше детски на гърнето и не искаше да става. Значи и на теб ще ти хареса така - на един акъл сте с нейния тогава.

И мене ма е срах от високото, като излезна да пуша на някоя висока тераса и ми треперят крачетата :D
Тва селфи е ужасно ! За човек със зверска акрофобия гледката е потресаваща. Дано твоето (като решиш да го пуснеш) е заснето на твърда земя.

И мене ма е срах от високото, като излезна да пуша на някоя висока тераса и ми треперят крачетата :D

Аз не излизм даже.

Ми как аз винаги съм пазел детското в мен :)
Едната ми племенница, като малка по цял ден гледаше детски на гърнето и не искаше да става. Значи и на теб ще ти хареса така - на един акъл сте с нейния тогава.

Аааааа жаждата за тютюн надделява и над страха.
Аз не излизм даже.

Горе