Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ами, радвам се, наистина :) В действителност благодарение на този форум наистина научих и аз разни нови неща, просто от време на време ме пере сачмата.

Давайте момичета, че 5000 страници докато видим селфи на дупето на нанди ще брадясаме направо :twisted:

Ми, тука сме - заобиколили сме те, що не се радваш ? По-отворени от тукашните хора, къде ще намериш ? Не говоря за себе си, а за Ноке-то който непрекъснато ни залива с информация за новите неща, с които експериментира.. Нали Ноке ?
Не бих казал :) ама ти примерно ни светна за йогата... и за йога пантс :-o

Давайте момичета, че 5000 страници докато видим селфи на дупето на нанди ще брадясаме направо :twisted:

Вижте кво предлагам, то и без това нанди и лили са основните хора дето пълнят темата, вместо да ги мъчим момичетата до 5000 стр, направо още сега да пуска една снимка и да приключваме :)

Вижте кво предлагам, то и без това нанди и лили са основните хора дето пълнят темата, вместо да ги мъчим момичетата до 5000 стр, направо още сега да пуска една снимка и да приключваме :)

Що? Викаш, ще изнемогнем да спамим само и само да успеем по-елегантно да мушнем някое селфи измежду спама ли?

Що? Викаш, ще изнемогнем да спамим само и само да успеем по-елегантно да мушнем някое селфи измежду спама ли?

Да не ви се изтъркат пръстите, че бая писане ще падне :)

Не си само ти, и аз го изпуснах зареди едно пусто ядене :(
И аз ще дам заявка за лично, че онова бедро толкова бързо го свалихте от погледите, че мога само да си го представям..

Уни, ще вземе да ми стане жал и ще го пусна по-скоро... някъде към 3000, например.

И аз ще дам заявка за лично, че онова бедро толкова бързо го свалихте от погледите, че мога само да си го представям..
Нищо особено не беше - просто йога пантс на стероиди, както биха казали някои.

Нищо особено не беше - просто йога пантс на стероиди, както биха казали някои.

Лъжеееее ! Лъже ви, та да не нападнете Лилето ! Крачето беше муцка ! Е, Митето, като стане ще го потвърди.

Лъжеееее ! Лъже ви, та да не нападнете Лилето ! Крачето беше муцка ! Е, Митето, като стане ще го потвърди.
Е аз точно туй казах - по-добре изглеждаше от типичната йога пантс снимка :).
Буквалистка.

ПС: трябва зема да се спра с тия пантс...

Е аз точно туй казах - по-добре изглеждаше от типичната йога пантс снимка :).
Буквалистка.

ПС: трябва зема да се спра с тия пантс...

Е, разбрах, че туй искаш и за тва те прецаках, щото постоянно ме наричаш ''буквалистка''. Сега, като я налазят другите момци ще спре изобщо да ти обръща внимание !:p
п.с. Не спирай, разбрахме вече имаш фетиш.

Мммм да ни ва изкушавам ама една чанта череши ми донесоха, само ще внимавам да не ги хапкам с пъшките, че после лошо :-o

Е, разбрах, че туй искаш и за тва те прецаках, щото постоянно ме наричаш ''буквалистка''. Сега, като я налазят другите момци ще спре изобщо да ти обръща внимание !:p
п.с. Не спирай, разбрахме вече имаш фетиш.
Е ако ме е страх от конкуренция, начи поначало не ми е било работа да нагазвам в тия води :) Или не съм имал такова намерение.

Пък ако тва ми стане фетиш, ти ше си виновна, Нандинио.
Щи прата сметката за психоаналитик.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е ако ме е страх от конкуренция, начи поначало не ми е било работа да нагазвам в тия води :) Или не съм имал такова намерение.

Пък ако тва ми стане фетиш, ти ше си виновна, Нандинио.
Щи прата сметката за психоаналитик.

Прати я, Нокинио, ама ще я платя, като се замогна от предприемачески надарения, щото с тва писане не мога да покрия и моята психотерапия, а имам нужда от такава.

Мммм да ни ва изкушавам ама една чанта череши ми донесоха, само ще внимавам да не ги хапкам с пъшките, че после лошо :-o

Напрау на изкуши. При нас с тва време ще узрят някъде септември, ако се затопли. Какво ще гледаш да не им хапкаш ? На костилките ли викаш така ?

Ахам, това е малко тукашен диалект :D
Напрау на изкуши. При нас с тва време ще узрят някъде септември, ако се затопли. Какво ще гледаш да не им хапкаш ? На костилките ли викаш така ?

[video=youtube;sAWsc-2CVo4]https://www.youtube.com/watch?v=sAWsc-2CVo4[/video]

Горе