Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Ами, радвам се, наистина
В действителност благодарение на този форум наистина научих и аз разни нови неща, просто от време на време ме пере сачмата.
Ами, радвам се, наистина

Не бих казалМи, тука сме - заобиколили сме те, що не се радваш ? По-отворени от тукашните хора, къде ще намериш ? Не говоря за себе си, а за Ноке-то който непрекъснато ни залива с информация за новите неща, с които експериментира.. Нали Ноке ?
Давайте момичета, че 5000 страници докато видим селфи на дупето на нанди ще брадясаме направо :twisted:
Вижте кво предлагам, то и без това нанди и лили са основните хора дето пълнят темата, вместо да ги мъчим момичетата до 5000 стр, направо още сега да пуска една снимка и да приключваме![]()
Що? Викаш, ще изнемогнем да спамим само и само да успеем по-елегантно да мушнем някое селфи измежду спама ли?
Да не ви се изтъркат пръстите, че бая писане ще падне![]()
И аз ще дам заявка за лично, че онова бедро толкова бързо го свалихте от погледите, че мога само да си го представям..
Давайте момичета, че 5000 страници докато видим селфи на дупето на нанди ще брадясаме направо :twisted:
Нищо особено не беше - просто йога пантс на стероиди, както биха казали някои.И аз ще дам заявка за лично, че онова бедро толкова бързо го свалихте от погледите, че мога само да си го представям..
Нищо особено не беше - просто йога пантс на стероиди, както биха казали някои.
Е аз точно туй казах - по-добре изглеждаше от типичната йога пантс снимкаЛъжеееее ! Лъже ви, та да не нападнете Лилето ! Крачето беше муцка ! Е, Митето, като стане ще го потвърди.
Е аз точно туй казах - по-добре изглеждаше от типичната йога пантс снимка.
Буквалистка.
ПС: трябва зема да се спра с тия пантс...
Е ако ме е страх от конкуренция, начи поначало не ми е било работа да нагазвам в тия водиЕ, разбрах, че туй искаш и за тва те прецаках, щото постоянно ме наричаш ''буквалистка''. Сега, като я налазят другите момци ще спре изобщо да ти обръща внимание !
п.с. Не спирай, разбрахме вече имаш фетиш.
Е ако ме е страх от конкуренция, начи поначало не ми е било работа да нагазвам в тия водиИли не съм имал такова намерение.
Пък ако тва ми стане фетиш, ти ше си виновна, Нандинио.
Щи прата сметката за психоаналитик.
Мммм да ни ва изкушавам ама една чанта череши ми донесоха, само ще внимавам да не ги хапкам с пъшките, че после лошо :-o
Напрау на изкуши. При нас с тва време ще узрят някъде септември, ако се затопли. Какво ще гледаш да не им хапкаш ? На костилките ли викаш така ?