Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

За туй настолния си е настолен, до сега не съм се тествал в движение да го смазвам, ама някой път ще тествам :D
Виж на виделото в движение няма как, че захванат едно сложноооо, нямам думи уж saphire пък са ме прецакали, иначе пък желязо карал съм го два дена без вентилатор и няма издънка. Ама се прецаках предния път от бързане с дъното. :(
Аз си исках гигабайт, а за него трябваше да чакам седмица, и ми натикаха тоя боклучив асрок да се чудя сега да го хвърлям ли кво да го правя. :(
Не, само за почистванео и загряването разбирам, щото моят се оказа от дефектните модели, на които това им е голям проблем. Провери за твоя модел по колко вървят вентилаторите - ако имаш късмет, може за 15 лева нов да си вземеш.

Не, само за почистванео и загряването разбирам, щото моят се оказа от дефектните модели, на които това им е голям проблем. Провери за твоя модел по колко вървят вентилаторите - ако имаш късмет, може за 15 лева нов да си вземеш.

Май са си скапани за тоя модел, ама той пак доста издържа. Майстора, дето ми продаде батерията каза, че ще ми го смени за 35-40кинта. Аз и да немеря евтин вентилатор, пак трябва да платя на някой да го смени и пак тая цифра ще дойде.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Как си Нанди опрани ли са неска че вчера се оплакваше от чакрата

Опрана съм, изкъпана - добре съм ! Ти как си, да не те мисля ?

Май са си скапани за тоя модел, ама той пак доста издържа. Майстора, дето ми продаде батерията каза, че ще ми го смени за 35-40кинта. Аз и да немеря евтин вентилатор, пак трябва да платя на някой да го смени и пак тая цифра ще дойде.

Ами да, ти щом си сменила батерията, значи ще си го ползваш и по-добре и вентилатора накарай да ти сменят.

Бластер, кво правиш :)

Хтра спам чакрата ма стяга ама ся ши я излекувам

Треа се опънеш малко и ш'са оправи ...или да хванеш някой друг да те опъне. Стречинг му е майката.

Ами да, ти щом си сменила батерията, значи ще си го ползваш и по-добре и вентилатора накарай да ти сменят.

Бластер, кво правиш :)

За сега ще се мъчим взаимно, аз не сменям, докато не умре завинаги.:lol:

Треа се опънеш малко и ш'са оправи ...или да хванеш някой друг да те опъне. Стречинг му е майката.

Ако беше Муньо тук, веднага щеше да предложи някой да му разхлаби задната чакра.

Или да си опъне шпека :-o

Той си е тук бре душа, преди малко се засякохме в друга тема :)
Ако беше Муньо тук, веднага щеше да предложи някой да му разхлаби задната чакра.

Или да си опъне шпека :-o

Та той си е все така, ако му вярваме...

Мчи аз нал туй викам опъване му е майката

Ми и аз, като тебе реших да се проявя, като тясен специалист, нали все гледам да помогна.

Който иска да верва койт иска да прова

Е, как да пробва, като бегаш по тъча. Като ти казах ''хайде да си лягаме'' ти се уплаши да не ти пипам ушенцата. Айде, като решиш да ти направя едно пробно кръгче си слагай ушанка и ще действаме.

Горе