Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оооо, Ноке ! Тия и аз ги харесвам, заедно с Evanescence. Тва поздрав за Лилето ли беше, щото и аз си му се изкефих ей така помежду...
Посочвай кой поздравяваш, дори и да е - всички. Буквоядството и соломоновите закони го изискват.

Тука станахме, като радио Веселина, ... с тия поздрави.:lol:

За Гого ! Поздрав от баба Гицка и дедо Ставри.

[video=youtube;MyPjA24kwkg]http://www.youtube.com/watch?v=MyPjA24kwkg[/video]

Оооо, Ноке ! Тия и аз ги харесвам, заедно с Evanescence. Тва поздрав за Лилето ли беше, щото и аз си му се изкефих ей така помежду...
Посочвай кой поздравяваш, дори и да е - всички. Буквоядството и соломоновите закони го изискват.

Тука станахме, като радио Веселина, ... с тия поздрави.:lol:
За всички е :)

Ама верно дайте да наблегнем на авторския контент.

За всички е :)

Ама верно дайте да наблегнем на авторския контент.

Кво ще рече ? Всеки да изпее песничка и с нея да поздрави някой тук ? Аз съм пас - не мразя никой !:lol:

Българин да се наричам първа радост е за мене. :D
Одеве стоя нещо заби компа , и викам айде вентилатора пак здава багажа, навеждам се да си сложа ръката и да видя дали духа, и като ме перна в пръста освен , че кръв ми пусна ми му счупих и двете перки. :D

Викам ми сега по това време няма от де да взема нов :-o

Решението, локтайт, най-якото лепило, залепих перките и пак в играта :lol:

Иначе беше почнал да работи като трактор :lol:

А бе, някой играе ли го още туй Хейло?
Как успя да видиш пък Хейлото... Подмених клипчето 30 сек по-късно.

Иначе преди няколко месеца последно го играх :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Как успя да видиш пък Хейлото... Подмених клипчето 30 сек по-късно.

Иначе преди няколко месеца последно го играх :)

Ами, сигурно съм го била видяла, преди да изляза, но явно новия поздрав не съм видяла :)

Уни, стига си се мъчил да лепиш - земи си нов.

Българин да се наричам първа радост е за мене. :D
Одеве стоя нещо заби компа , и викам айде вентилатора пак здава багажа, навеждам се да си сложа ръката и да видя дали духа, и като ме перна в пръста освен , че кръв ми пусна ми му счупих и двете перки. :D

Викам ми сега по това време няма от де да взема нов :-o

Решението, локтайт, най-якото лепило, залепих перките и пак в играта :lol:

Иначе беше почнал да работи като трактор :lol:

И на мен вентилаторчето на лаптома ми дрънка яко понякога. Един майстор го прави, ама пак се разбъзиква от време на време. А пък ти как може да пипаш въртящ се вентилатор, бе ?

И на мен вентилаторчето на лаптома ми дрънка яко понякога. Един майстор го прави, ама пак се разбъзиква от време на време. А пък ти как може да пипаш въртящ се вентилатор, бе ?

Самият вентилатор наред ли е? Ако не е, най-добре да се смени, ако е от замърсяване, трябва да се почиства редовно, да се сменя термо-пастата. Може малко да увеличиш интервала между почистванията като продухваш с вакуумна помпичка за нос от тия бебешките, но общо-взето си е за отбиване на номера.

Ами майстор тричко знае всичко :D ти, ако ми видиш щайгата в момента ще паднеш от смях как работи туй чудо, да не говорим, че се пробвах и да го видя дъното колко е плуг анд плей преди малко в движение забих едната спица рам, ама нещя да запали :lol:

Иначе, вентилаторите си имат живот, и , ако не се смазват се скапват доста, но този ми счупи и пръста иначе го бях смазал преди няколко дни :)

Самият вентилатор наред ли е? Ако не е, най-добре да се смени, ако е от замърсяване, трябва да се почиства редовно, да се сменя термо-пастата. Може малко да увеличиш интервала между почистванията като продухваш с вакуумна помпичка за нос от тия бебешките, но общо-взето си е за отбиване на номера.

Брей, от всичко чатка тва момиче ! Аз веднъж го чистих, а майстора го беше лекувал по-сериозно, но е за смяна, щото му се е разбило там нещо си...
Видя ли къв поздрав праснах на Гого ? Тва е вдъхновено от селфито му.

Ами майстор тричко знае всичко :D ти, ако ми видиш щайгата в момента ще паднеш от смях как работи туй чудо, да не говорим, че се пробвах и да го видя дъното колко е плуг анд плей преди малко в движение забих едната спица рам, ама нещя да запали :lol:
Докат вървеше компа ли? :) Грубо. Да не говорим че и други поразии може да станат.

Ахам аз не го гася братле :D ама на два пъти ми спира, единия път хвърлих проц с 3 слота за рам, останах само с един, онзи ден пак, но този път го излових по-навреме и го излекувах.
Пък се беше раздвижил добре, ама викам чек да си проверя, и като ме перна , абе мани цирк голям. :lol:
Докат вървеше компа ли? :) Грубо. Да не говорим че и други поразии може да станат.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако ти хърка винтилатора трява да го прочистиш с ракия според мене

Ооооо, Бластер !

Брей, от всичко чатка тва момиче ! Аз веднъж го чистих, а майстора го беше лекувал по-сериозно, но е за смяна, щото му се е разбило там нещо си...
Видя ли къв поздрав праснах на Гого ? Тва е вдъхновено от селфито му.

Не, само за почистванео и загряването разбирам, щото моят се оказа от дефектните модели, на които това им е голям проблем. Провери за твоя модел по колко вървят вентилаторите - ако имаш късмет, може за 15 лева нов да си вземеш.

Горе