Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И piratebay трябва да е достъпен.

В торент проджекта ти намира ''нещото'' от всички сайтове, вкл. и пиратите, но там едва ли има сийд за толкова стар филм.

Много ли съм нахален?

Я тествайте и ми кажете, по принцип лимита ще е или три или 5 минути.

Какво трябва да направите:

Отворете линка: http://bggdb.com/тениски-и-джинси-обличане-shirts-and-jeans-dress-up-onlinegames-4200.html

Слег като мине лоадера за 15. сек. натиснете пусни и изчакайте известно време.

Трябва да ви изскочи пак рекламата + бутона за споделяне в фейка, и да ви пише, че , ако споделите играта ще спрете и досадното изскачане на реклама за 7 дни. :)

В момента съм сложил показването пак на минута, само зареди теста иначе ще е повечко.

Много ще съм благодарен на мнения :)

Пускам тук, за да не дигам цяла нова тема за това :)

Да не беше йога пантс подаръкът?

По-скоро той (Ноке-то) е бил с йога пантс, докато е пазарувал. Стана фетишист, тва момче...

Ей, хора стига с тая работа - Гърция ви е на една крачка......

Да, ние щото днес се изкривихме от работа, та ни кажи да си починем. Имам точно една написана статия за днес, ако напиша поне още една ще е добре.
Обаче тая вода е нереално синя, такова синьо направо, като нарисувано...

Ми струва ми се че до довечера имаш време за поне още една - имам 2 часа на разположение ако ти трябва помощ тук съм.

Синьо, синьо, колко да е синьо - мисля да е истинско

Да, ние щото днес се изкривихме от работа, та ни кажи да си починем. Имам точно една написана статия за днес, ако напиша поне още една ще е добре.
Обаче тая вода е нереално синя, такова синьо направо, като нарисувано...

Да, между другото точно така им изглежда водата, погледната от далече. Иначе е много прозрачна, много по-чиста, отколкото черноморската, и много по-солена - аз там гледам да не си отварям много очите под водата. Също така е много по-спокойно морето и шелфът е по-плавен.

Да, между другото точно така им изглежда водата, погледната от далече. Иначе е много прозрачна, много по-чиста, отколкото черноморската, и много по-солена - аз там гледам да не си отварям много очите под водата. Също така е много по-спокойно морето и шелфът е по-плавен.

Лили, ти как подробно го разказа, браво!!!

Лили, ти как подробно го разказа, браво!!!

Ами, гръцкото море ми е на 140 км, а българското - на над 400, ако ще ходя към Варна :) Направо не ми отърва да одя в България :)

Ами, гръцкото море ми е на 140 км, а българското - на над 400, ако ще ходя към Варна :) Направо не ми отърва да одя в България :)

Ми права си, сигурно е и по-хубаво от нашето.

Усещам, че сме от една порода ! Имам предвид етнически...

Ми права си, сигурно е и по-хубаво от нашето.

Хубаво е, защото всичко им е много по-чисто и уредено, отколкото в България. Аз дори в повечето случаи не ходя кой знае къде. Но дори на общински плаж да идеш, си има шезлонги, масички и чадъри за всички, даже тоалетна с тоалетна хартия. И това за някаква минимална цена. Кошчета за боклук си има и постоянно чисти човек, то да те е срам да цапаш при това положение. И никъде по заведенията не предлагат цаца. Много са добри с морската храна - най-различни риби, каламари, имат едно леко вино - рецина, което става и за непиячи. Абе, добре им е туризмът, определено е приятно.

Усещам, че сме от една порода ! Имам предвид етнически...

А, да не би и ти да си от анадолската сган? :)

Ми струва ми се че до довечера имаш време за поне още една - имам 2 часа на разположение ако ти трябва помощ тук съм.

Синьо, синьо, колко да е синьо - мисля да е истинско

Thank you, honey - напрасках я набързо. Сега ще погледна какво съм сътворила и я пращам..
Днес времето е страхотно, докато стоях с гостите на терасата направо умрях от жега. При вас пак ли е гадно ? Аз вчера се чух с приятелката ми в Лондон и каза: ''вчера беше топло - 20 градуса'' за вторник.:lol:

Хубаво е, защото всичко им е много по-чисто и уредено, отколкото в България. Аз дори в повечето случаи не ходя кой знае къде. Но дори на общински плаж да идеш, си има шезлонги, масички и чадъри за всички, даже тоалетна с тоалетна хартия. И това за някаква минимална цена. Кошчета за боклук си има и постоянно чисти човек, то да те е срам да цапаш при това положение. И никъде по заведенията не предлагат цаца. Много са добри с морската храна - най-различни риби, каламари, имат едно леко вино - рецина, което става и за непиячи. Абе, добре им е туризмът, определено е приятно.

А, да не би и ти да си от анадолската сган? :)

Не, точно от тая сган се оказа, че не съм - от друга...
И стига си го хвалила тва гръцко море, ще дойдем, навихме се.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Thank you, honey - напрасках я набързо. Сега ще погледна какво съм сътворила и я пращам..
Днес времето е страхотно, докато стоях с гостите на терасата направо умрях от жега. При вас пак ли е гадно ? Аз вчера се чух с приятелката ми в Лондон и каза: ''вчера беше топло - 20 градуса'' за вторник.:lol:

Бива, снощи валя, днес само подухва леко, но все е отвратно, липсва ми слънцето много.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Бива, снощи валя, днес само подухва леко, но все е отвратно, липсва ми слънцето много.

И на нас ни липсваше, днес направо се изкефих на топлината. Ако задържи така почвам да се плажувам на терасата.:|

Горе