Ние, откровените тук - аз, ти, Лили и Бластера сме си казали всичко за профилите. Тия, дето се крият от родата да кажат !
Ние, откровените тук - аз, ти, Лили и Бластера сме си казали всичко за профилите. Тия, дето се крият от родата да кажат !
Блинки е женен - видях му сватбените снимки
Упс не видях че Лилето отговорила и СТанка запали на смукач але чакам ва приготвям шъмпаското
Упс не видях че Лилето отговорила и СТанка запали на смукач але чакам ва приготвям шъмпаското
Аве ей и аз имам малко македонско дане излене че Лилето и СТанка ми са брачедки отиде ми тройката
А ягодки пресни набра ли, че снощните сигурно Ганка ги омете, а ?
Аве ей и аз имам малко македонско дане излене че Лилето и СТанка ми са брачедки отиде ми тройката
Представяш ли си верно ? Егати якото, много ще се кефя да си ми братчет, трябва да кажеш от къде точно ти е рода.
Хахаха, скъпа ние с тебе все едно на Лс. договаряме постовете - ягодки това онова
Ние братовчедки ли сме, че не разбрах? Представяш ли си да си открия родата в предприемача
Супер ! Абе, надушвам аз, че сме от една порода... по някакъв начин. Може и по психиатрична диагноза да е.
За кое това? Да не е днес за каквото си писахме? Или е друго.
Представяш ли си верно ? Егати якото, много ще се кефя да си ми братчет, трябва да кажеш от къде точно ти е рода.
Психопатки сме май
Ами ено време баба ми е имала забежка с Алесандър Македонски
Ами ено време баба ми е имала забежка с Алесандър Македонски под шипковия храст
Ами ено време баба ми е имала забежка с Алесандър Македонски под шипковия храст