Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

... за пореден път да отбележа- Не те свалям!
"Зает си" за ментални удоволствия както разбрах. Сърце не ми дава, да ощетявам някой, който пръв те е открил, още повече като има толкова други наоколо :)
Така че ви пожелавам дълго съвместно разбирателство (баси! като реч от сватба се получи :lol:)

Е, може и за кулинарни удоволствия, кой знае :) Аз съм заградила още неколцина предприемачи обаче :)

Мерси за фермана, ама подобни теми наистина са по-подходящи за разискване в женски форум и то, ако по принцип си по-споделящ тип. Има хора, които не биха се впуснали в подобен тип откровения публично, а пък хорските такива не са им интересни.

... за пореден път да отбележа- Не те свалям!
"Зает си" за ментални удоволствия както разбрах. Сърце не ми дава, да ощетявам някой, който пръв те е открил, още повече като има толкова други наоколо :)
Така че ви пожелавам дълго съвместно разбирателство (баси! като реч от сватба се получи :lol:)
Ма не се притеснявай - аз не съм се засегнал. Приятно е да те свалят.

Вярно че има избор наоколо и се учудвам че още никой не ти е вързал, при положение че жените сте дефицит.
По-агресивно трябва според мене да подходиш :)

От: Предприемачеко разпускане!

Да, Мите - днес не се изложих, като вчера. Не е упрек а самокритика...:wink: Не че не съм напред с плана, ама.. нали знаеш.

Стига с тая самокритика, имам чувството че пишеш с скоростта на светлината.

Предполага вече си приключила за днес?

Лиле, купи ли запалка. бе душко ?

Стига с тая самокритика, имам чувството че пишеш с скоростта на светлината.

Предполага вече си приключила за днес?

Оооо, отдавна. Свърших с вибраторите, разбира се - шефа така иска.

Лиле, купи ли запалка. бе душко ?

Купих :) И останалите неща ги оправих, готова съм за спам :)

Вярно че има избор наоколо и се учудвам че още никой не ти е вързал, при положение че жените сте дефицит.

Достатъчно агресивно ли те заграждам? Може да дадеш някакви насоки, ако чувстваш неудовлетворение.

Купих :) И останалите неща ги оправих, готова съм за спам :)

Видя ли какво мъжко селфи си имаме ? Новите попълнения се оказват все по-добри - и перка си има, ама си я носи само, като излиза.

ха-ха!
Сериозно ли така изглежда отстрани?
Ужас.
Аз си мислех, че просто си пишем неангажиращо ...
Може би не трябва да отговарям на мъжки ник-ове и да ги споменавам и ще е по-целомъдрено, а и няма да има грешки с неразбрали.
От друга страна с подтекст това звучи, сякаш ме питаш дали някой от тук не ми е вързал ... не ще оставя да отмине това необосновано любопитство.
За в момента- Мерси. Имам си достатъчно "вързали" в реала. Тук разпускам, нали така?
:|

Видя ли какво мъжко селфи си имаме ? Новите попълнения се оказват все по-добри - и перка си има, ама си я носи само, като излиза.

Видях, ама ми се струва от старите нови :) Иначе наистина в темата е сравнително нов :)

Доволна си останала от себе си, браво.

Да, винаги като завърша започнатото. Изпапка ли ягодките ? Една-две да ти останаха..:rolleyes:

Е, може и за кулинарни удоволствия, кой знае :) Аз съм заградила още неколцина предприемачи обаче :)

Мерси за фермана, ама подобни теми наистина са по-подходящи за разискване в женски форум и то, ако по принцип си по-споделящ тип. Има хора, които не биха се впуснали в подобен тип откровения публично, а пък хорските такива не са им интересни.

Не е нужно да си груба.
Взимам си бележка, защото не ми е приятно искрено да се отнеса към някаква тема, а ти просто да не се въздържиш да се заядеш.
Приятна вечер.

Да ама ний зафанахме мъжки разговор за след нощната смяна като го напаса и начеша къде да хапнем, ний с Митака сме шафйори и въртим геврека нощем

Аз го навързах с предишни мнения, сори! :)

Видях, ама ми се струва от старите нови :) Иначе наистина в темата е сравнително нов :)

Няма значение, човека е смел, щом веднага даде селфи. Живота обича смелите, а не такива, като Бластера - само той не даде... и не ми говори вече. Сигурно се е изпокарал с родата и комшиите и понеже ме прие за някоя от тях..

Не е нужно да си груба.
Взимам си бележка, защото не ми е приятно искрено да се отнеса към някаква тема, а ти просто да не се въздържиш да се заядеш.
Приятна вечер.

Извинявам се, ако е прозвучало грубо.

Да, винаги като завърша започнатото. Изпапка ли ягодките ? Една-две да ти останаха..:rolleyes:

Има още малко, пазя ги ако дойде някой да ги споделя, ама като гледам за мен ще са си

Няма значение, човека е смел, щом веднага даде селфи. Живота обича смелите, а не такива, като Бластера - само той не даде... и не ми говори вече. Сигурно се е изпокарал с родата и комшиите и понеже ме прие за някоя от тях..

Нали ти обясних за снощи а селфи сигур аз съм първия сде т пусна

ха-ха!
Сериозно ли така изглежда отстрани?
Ужас.
Аз си мислех, че просто си пишем неангажиращо ...
Може би не трябва да отговарям на мъжки ник-ове и да ги споменавам и ще е по-целомъдрено, а и няма да има грешки с неразбрали.
От друга страна с подтекст това звучи, сякаш ме питаш дали някой от тук не ми е вързал ... не ще оставя да отмине това необосновано любопитство.
За в момента- Мерси. Имам си достатъчно "вързали" в реала. Тук разпускам, нали така?
:|
Повечето тука пишем неангажиращо, ама твоите писания обикновено са доста ангажирани философски и емоционално :)
Пък и нали не щеш да те приемаме ненасериозно.

Това за вързалите у реала не е много убедително - според мене тук ти е шансът някой да оцени богатата ти душевност и интелект, барабар с телесните достойнства (особено ако постнеш още някое селфи). Ич не е за пренебрегване тая възможност, ако ме питаш...

Нали ти обясних за снощи а селфи сигур аз съм първия сде т пусна

Ииии, верно забравих за шпица. Ми що не пуснеш ново, някое па дю дьо ? Време е да се повтаряме вече.

Ииии, верно забравих за шпица. Ми що не пуснеш ново, някое па дю дьо ? Време е да се повтаряме вече.
Кой обеща голо дупе за 5000ият пост""Не знам да не съм пропуснал като с бедъра на Лилиту ама ако беше пуснала сигурно темата щеше да лудне и да разбера че е станало нещо вълнуващо

Горе