Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И да си я поделим, пак не можим я хапнем.
Бъркал си картинката тъз тортичка ко да я прая

Мда, доста гнусни картинки взеха да пускат в темата.

Да ве ний разпускаме и тренираме за стройно тяло, аз нъ пример разтягам коремните мускули с биричка и таз мазна тортичка щех съ издрайфам гати

Да ве ний разпускаме и тренираме за стройно тяло, аз нъ пример разтягам коремните мускули с биричка и таз мазна тортичка щех съ издрайфам гати

Дай да изпишем по-бързо тази страница, че да не виждаме картинката :) Прогориха ми се очните дъна и направо загубих апетит за сладко :(

Май си имаме провокатор и иска ми развали апетита да го ева

Добре пуска човека, че после се оригаш на агнешко.

перфектна картинка за диета, ко са оплаквате?

аз така се мотивирам да не напълнявам още...

Ае да опрайм малко вкуса с курал фашън
[video=youtube;bBDjTsaHlas]http://www.youtube.com/watch?v=bBDjTsaHlas[/video]

ти пък си много образна аз кога показах кък го гриза ягнешкото

Ми покажи де, дай да оплакнем окото,след лошата картинка. И...нещо караш ли ми се ? И аз моя ти фърла един бой, не само тати.

Ми покажи де, дай да оплакнем окото,след лошата картинка. И...нещо караш ли ми се ? И аз моя ти фърла един бой, не само тати.

Ей туй Нанди откък зе да яде чушките с дръжките се скача на бой,,, що не са забави ена секунда да видиш къф фешън спицялис сум

Що, какво фешън ще покажеш след ена секунда ? Селфи по тигрови прашки ?:-o

И, да, не искам нищо да намеквам, обаче страница 300 дойде и си замина съвсем безславно, без никакво селфи.

И, да, не искам нищо да намеквам, обаче страница 300 дойде и си замина съвсем безславно, без никакво селфи.

Е, как бе - Цеци Цач пусна едно с гербери - добра съфорумка е Цеци..
Ся чакаме Бластера - отиде да обува прашките. Само дано първо не тръгне да трепе некой тигър..

Амаа СТанкее не стига чи си кйорава и ни мъ чуваш ко ти хортувам погледни по напред прашките ама не знам дъл ши ти станат или да поручвам китайски плат за теби на руло 110 метяра щи стигнат ли

Правим, квото правим и все около селфито въртим - тря задружно да се разберем например на страница 350 всеки пуска по едно селфи и така, испренадахме се да чакаме

Хайде Лили повлечи крак....

Е, чакай де - до страница 350 има време, бре :)

Ама пък съм метър и педесе - ще ми трябва стълба, за да си метна краците на врата на бластера.

Е, чакай де - до страница 350 има време, бре :)

Ама пък съм метър и педесе - ще ми трябва стълба, за да си метна краците на врата на бластера.

Нема съ притесняваш бластера е гъвкаф трениран ине муй проблем да дигне едни крачета

Горе