Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кат напредна с фотошопа, ще изрежа само котака и ще постна снимката, че бедърът е случаен елемент от фона и не си заслужава :)

Толкоз труд да фърлиш кът мога ти обещая чи ши са концентрирам на котето и за другото ши си затворя очите

То и ний не е кат да нсъ чудим...

:) Късмет вероятно и някакъв провинциален чар :twisted:

Я да плесна едно поздравче за Бласти :)

[video=youtube;iAP9AF6DCu4]http://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6DCu4[/video]

Почвам се съмнявам дали Нандиту не ми съ сърди нещо и ще и са извина форумно ако съм я засегнал

Почвам се съмнявам дали Нандиту не ми съ сърди нещо и ще и са извина форумно ако съм я засегнал
Нанда кат са сърди прави обратното на мълчене.

Ако ще се гледат селфита, ме бройте и мене

Извинен си,ама вече няма да та обичам толкова ! Гадно се държиш понякога.

70d5a03e-6508-47ed-95af-c28556bd5dd4.jpg

Не вярвам да съ притесниш ама то и аз тез работи не ги разбирам и трява да ми са поскаже иначе гледам само котиту

Е, ти трябваше да използваш, докато кака Каси беше тука и от нея да поискаш селфи :)

Айм сори енд форгифми плийс ако са уригна още виднаж ши са бичувам кът монах от инквизицията

Айм сори енд форгифми плийс ако са уригна още виднаж ши са бичувам кът монах от инквизицията

Ти па затва ли се впрегна толкова ? Че те бъзикам за уригването ? Много си бил деликатен.. Ай форгив ю, айде, че не мога де се сърдя дълго време..

Е, ти трябваше да използваш, докато кака Каси беше тука и от нея да поискаш селфи :)

Ей туй женките сте голями пострекатели ши мъ въвлечети във войнъ пък аз съм толко лююбезен чи чак мажа филийки

Ти пък защо с цветя, на тебе не ти се сърдя ? Все още...:lol:
Мерси, все пак!

Ей туй женките сте голями пострекатели ши мъ въвлечети във войнъ пък аз съм толко лююбезен чи чак мажа филийки

Е, аз ти казвам кой с най-голямо удоволствие си слага снимките :)

Горе